Opinie o kutrze - ADMIRAŁ

Dodaj opinię
Brak danych armatora
ADMIRAŁ

ADMIRAŁ

Władysławowo


Ocena ogólna: 4.16
Ilość opinii: 45
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) Michi2213 dnia 20.06.2020r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Był to jeden z najlepszych moich rejsów na dorsze. Szyper się stara, żeby każdy wrócił z wyprawy zadowolony. W tym dniu nie udało mi się złapać dużo dorszy bo tylko 7 sztuk, ale i tak byłem zadowolony. Gorąco polecam jednostki "Admirał".

Opinię napisał(a) Irek55 dnia 01.06.2019r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Po 8 miesiącach ponownie rozpocząłem sezon wędkarski na Admirale , wszystko super jak zawsze, wszyscy wędkarze mieli ryby.Gorąco polecam.

Opinię napisał(a) Lechuleszek6868 dnia 27.11.2018r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Kuter super, extra obsługa. Pojechaliśmy z kilkoma kumplami dobrych 10 lat temu i do dziś korzystamy z usług „Admirała”, każdy kuter jest dobrze wyposażony, najlepszy jest domowy smalec czy fasolka po bretońsku. Nie brakuje tez gorących napoi. Ostatnio pływaliśmy w połowie września i każdy z nas miał po minimum 40 szt. Kontakt z właścicielami jest konkretny i fachowy. Polecam

Opinię napisał(a) adamo465 dnia 26.11.2018r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Witam ,co tu dużo pisać ogólnie ludzie którzy to organizują są ogarnięci i znają się na robocie ,robią wszystko aby klient był zadowolony ,rejs bardzo miły i przyjemny, szyper zna miejsca gdzie potencjalnie powinny być ryby i te ryby tam były połowiliśmy,fakt że małe ale były ,byłem już kilka razy na dorszach i ta jednostka jeszcze mnie nie zawiodła .Polecam!!!

Opinię napisał(a) krzysztof_admiral dnia 26.11.2018r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
  • herbata lipton kawa mk cafe premium
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • ponad 30
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Poniższa opinia całkowicie mija się z prawdą wynik organizatora grupy to 28 szt ,łowiliśmy w kilka jednostek obok siebie, rózne wyniki to efekt umiejętności a może ich braku do tego alkohol jestem pewny że opinie napisał gośc który szyprowi kazał szukać kutrów nie ryb i cały dzień szukał problemów w sterówce zamiast łowić ,dzwoniłem do organizatora tej grupy obiecał sprostować tą nieprawdziwą opinie jeżeli to nie nastąpi to napiszę więcej o zachowaniu tej grupy Krzysztof

Opinię napisał(a) ventura1200 dnia 26.11.2018r.
(2.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Witam Rejs 24.11.2018 pogoda fajna, wybraliśmy się ekipą na wyjazd firmowy 20 osób, kilka osób pierwszy raz, ale większość z doświadczeniem. Od samego początku po wyjściu z portu zdziwił nas kierunek (północ) w jakim ruszyła jednostka, ale oczywiście szyber decyduje, miałem już okazje tak kiedyś popłynąć i tak jak się spodziewałem efektów nie było, reszta jednostek poszła na północny-zachód. Kilka zatrzymań i nic, do godziny 11 padło kilka szt. na 20 chłopa, dopiero później udało się coś wyszukać i tu porażka ze strony szypra, w momencie kiedy prawie wszystkim się ugięły kije on daje sygnał do zwijania i przepływa raptem 100 m dalej gdzie już była studnia, pierwszy raz spotkałem się z takim zachowaniem, szyper od samego początku wydawał się trochę podenerwowany, Dlaczego na bliźniaczej jednostce potrafili połowić po 50 szt. a u nas max to 21 szt. reszta w granicach 10 szt. Zostawiam Was z tą refleksją. Życzę wszystkim połamania kija.

Opinię napisał(a) Kujawiak dnia 05.11.2017r.
(4.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • Znowu ta kiełbasa
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 10 szt., ale 5 większych
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Późne wypłynięcie o 7 . Kilka połowów blisko brzegu, dlaczego nie płynęliśmy daleko jak wcześniej ? Nie wiem. Tym razem słabo, ale jak zwykle fajna wyprawa. Następnym razem będzie lepiej czyli wczesną wiosną. Pozdrawiam Wszystkich.

Opinię napisał(a) konrad12321 dnia 18.06.2017r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Wspaniale spędziłem weekend z Admirałami. W piątek byłem z Panem Zdzisławem a w sobotę z Panem Krzysztofem. Pełen profesjonalizm, ilość oraz wielkość ryb satysfakcjonująca. Jak pogoda pozwoli do zobaczenia za 2 tygodnie. Pozdrawiam załogi z Admirała.

Opinię napisał(a) WilkMorski dnia 28.05.2017r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Rejs 24.05 pierwszy raz na kutrze Admirał który okazuje się bardzo wygodną jednostką do wędkowania z bardzo pomocną i serdeczną załogą .Wypłynięcie o 6 na kutrze kilkanaście osób pierwsze zatrzymanie i pierwsze dorszyki wpadają na pokład były momenty gdzie wszyscy bez wyjątku mieli ryby na kijach, dublety triplety nie były rzadkością kończe wynikiem 43 szt całkiem przyzwoitego w rozmiarze dorsza dodam że łowiliśmy na dużych głebokościach 70+ przynęta bordowa bora + zestaw z czerwonymi przywieszkami Pozdrawiam szypra Sebastiana i do nastepnego razu.

Opinię napisał(a) Kujawiak dnia 30.04.2017r.
(4.14)

Obsługa:
  • Chętnie pomagają, doradzają
Wygląd ogólny kutra:
  • Fajny kuter
Mesa, WC:
  • Jak na kutrze
Ciepły posiłek:
  • Kiełbasa z wody
  • Można by to zmienić
Napoje:
  • Kawa, herbata - do woli
Umiejętności szypra:
  • Dobrze szukał ryby
Ilość złowionych ryb:
  • 20 szt.
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Wypłynięcie 28.04. - daleki rejs , ale jak doszliśmy na łowiska to zaczęły się brania ( w jednym miejscu staliśmy ok. godziny) i...każdy ciągnął rybki. Pomocna załoga, szyper ok ( mało pływania, dużo łowienia). Szkoda, że krótko ( do 14) , ale pogoda nie pozwalała na więcej.

Opinię napisał(a) popjus dnia 03.04.2017r.
(2.14)

Obsługa:
  • Szyper-mruk
Wygląd ogólny kutra:
  • Całkiem wygodny do wędkowania i odpoczynku
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • Gar kiełbasy z wody
Napoje:
  • Kawa, herbata bez limitu
  • Smak-jak na kutrze
Umiejętności szypra:
  • Może ma - nie zaprezentował ich
Ilość złowionych ryb:
  • 4szt - bez komentarza
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Generalnie pierwszy raz pojechałem na wyprawę wędkarską ... popływać po Bałtyku. Popłynęliśmy 01.04.2017 i szyper postanowił zrobić nam Prima-Aprilis. Poza pływaniem z miejsca - gdzie na innych kutrach łowili - na miejsce, pokazał też wyjątkową sztukę nie zatrzymywania się na tych łowiskach co do dziś wydaje mi się nowością w łowieniu. Zaowocowało to złowieniem 4 dorszy na jednym łowisku (z bodajże 5-6 na których łaskawie się zatrzymał). Pływałem już na kilku rożnych kutrach i motorówkach, w różnych częściach naszego wybrzeża i takiego pływającego stylu łowienia nie zaznałem nigdzie. Dla żądnych przywiezienia świeżych ryb - w porcie była potężna oferta zakupu każdego rodzaju ryby po ~10 zł/1kg. Przypadek ?

Opinię napisał(a) walet500 dnia 08.09.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Opinię napisał(a) marco85 dnia 20.06.2016r.
(3.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Byłem na Admirale dnia 19.06.2016 Ogólnie dzień zapowiadał się bardzo dobrze, piękna pogoda ale dzień wcześniej był sztorm co muszę podkreślić dodając opinie na temat tego kutra i kapitana. Sam kuter elegancki, dużo miejsca, przynajmniej z tyłu, moja ilość złowionych dorszy to 28 sztuk w wielkości od 1 kilograma do 2,5 kilograma także wielkości ryb mogłyby być większe biorąc pod uwagę głębokość łowisk 60-80 m. Nie wiem gdzie należy płynąć żeby złowić coś większego, może dalej, może głębiej, trudno to określić. Kolega, który był ze mną i stał obok złowił tylko 7 sztuk, także dziwna różnica pomiędzy nami i to dotyczyło wszystkich na kutrze, jedni ciągle coś wyciągali a inni tylko patrzyli, połapali po kilka sztuk i nic więcej. Dziwna sytuacja była z pomocnikiem szypra, ponieważ nie patroszył złowionych ryb, co na innych jednostkach przynajmniej było to kiedyś normalnością. Kapitan kutra bardzo nie miły, ponieważ po dźwięku po którym należy ściągać zestaw do góry, miałem zestaw jeszcze w wodzie i było branie, zacząłem ciągnąć do góry rybkę a kapitan zaczął odpływać, więc wołałem żeby się jeszcze wstrzymał bo holuję rybkę, a On z mordą, że już dawno po dźwięku... i płynął dalej no i.... straciłem rybę [ tak bym miał 29 ;) ] Reasumując ludzie na kutrze nie byli zadowoleni z ilości złowionych dorszy, ale ja byłem :) nie wiem czy to wina kapitana czy też może tak jak na początku wspominałem dzień wcześniej był duży sztorm i rozwiał rybę. Jeśli chodzi o mnie z całą pewnością wrócę na Admirała, czy inni z tego rejsu wrócą to nie wiem. Ale z pewnością to będzie jesień.

Opinię napisał(a) anonimus dnia 10.04.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

WITAM .OBSŁUGA PROFESJONALNA KUTEREK ZNAKOMITY ATMOSFERA 5+ ZAWSZE PŁYWAMY NA ADMIRALACH

Opinię napisał(a) orra dnia 07.03.2016r.
(3.00)

Obsługa:
  • nie miałem kontaktu wiec nie bede sie wypowiadał
Wygląd ogólny kutra:
  • bardzo obszerny i konfortowy
Mesa, WC:
  • dużo miejsca
Ciepły posiłek:
  • kiełbaska standardowo do bólu
Napoje:
  • no kawa to masakra
Umiejętności szypra:
  • starał sie
Ilość złowionych ryb:
  • 30 na ten czas wiekszość drobnych
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

parę spraw niestety niezbyt przyjemnych chodziło głównie o starych bywalców skoro byliśmy pierwsi a było nas kilku , to miejsce które zajęliśmy powinno być nasze a straszono nas żę to tak tu nie wygląda i będziemy się zwijać z wybranego z nas miejsca ( nie można wędek i miejsc opuszczać choć by na chwile bo według zasad każdy sobie może je wyjąć i zająć miejsce) rejs 03.03.2016

Opinię napisał(a) member dnia 29.02.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Witam. Ne mogę się zgodzić z opinią z dn 29 lutego, ponieważ również byłem na rejsie Admirałem i łowiłem na dziobie, z 5 osobową grupą z ,, Warszawy '' w której trzech z panów było po dużej ilości alkoholu. Na początku rejsu jeden z panów łowił swoją wędką w której popsuł się kołowrotek i chciał wyrzucić ją za burtę. Załoga wypożyczyła wędkę na którą w końcu zaczął łowić ryby, więc opinia negatywna o wędkach jaki samej załodze jest niesprawiedliwa. Dla mnie rejs super, na pewno widzimy się niedługo. Pozdrawiam.

Opinię napisał(a) tomfilip dnia 29.02.2016r.
(2.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Witam ogólnie nie było źle... Załoga zamiast pomagać w wędkowaniu uczestnikom rejsu to sama wędkowała. Sprzęt wypożyczony dawał wiele do życzenia.

Opinię napisał(a) xmisza dnia 12.10.2015r.
(3.29)

Obsługa:
  • Konkretna
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • nie dało się skorzystać:-) ktośnamiętnie cierpiał namiłośćdo muszli klozetowej
Ciepły posiłek:
  • Brak- nie zdążyliśmy...
Napoje:
  • standart
Umiejętności szypra:
  • Robi swoje, człowiek na właściwym miejscu
Ilość złowionych ryb:
  • Brak ryby, rozproszona
Pogoda:
pochmurno, deszcz
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Rejs 11,10,2015 (niedziela) Wypłynięcie 6,00 Przelot 2h. Strasznie duży dryf ( 3 podbicia i 50 m od kutra). Pojedyńcze bolki z reguły na szarpaka O dzięwiątej po 3 napłynięciach decyzja - wracamy do portu. Pogoda :-( dalej miało być do 5Bf Uwaga: ARMATOR NIE BIERZE PIENIĘDZY!!! Uczciwość i dbanie o klienta - czy inni tak potrafią? Polecam. Następny wypad też na Admirale I - 18.10.2015 - może tym razem...........

Opinię napisał(a) raflikpoz dnia 11.05.2015r.
(4.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Witam użytkowników miałem umówiony rejs. Pogoda ładna niestety właściciel kutra admirał zadzwonił i poinformował mnie ze nie wypływają ponieważ są złe warunki pogodowe. Poczym musiałem szukać wolnego miejsca na innych jednostkach wyplynelem w tym dniu innym kutrem. Na moje to nie mieli pełnego kutra ludzi i po odmawiali ludziom. Chciałbym zaznaczyć ze tak się nie robi.bardzo lubie plywac tą jednostka lecz po tym dniu się bardzo zrazilem za kłamstwo.. Przykro mi.

Opinię napisał(a) tore0 dnia 29.04.2015r.
(3.43)

Obsługa:
  • Dwóch gości do czyszczenia ryby -nic więcej
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • ogólnie panujący nieład
Ciepły posiłek:
  • ciepły :-)
  • kiełbas, chelb - ale chba taki standard we Władku
Napoje:
  • kawa dobra
Umiejętności szypra:
  • Szyper "Mariola" - atut tego kutra - szkoda, ze jedyny
Ilość złowionych ryb:
  • tego dnia połapali wszyscy - wyniki były imponujace
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Wprawa zapowiadała się obiecująco, start 25 kwietnia 2015 5:50 - pierwsze łowisko po 1,5 h - rybki lądują na pokładzie, kilka napłynięć i zbieramy się dalej, szyper szuka ryby - zapisy mówią, że ryba nad dnem - nie gryzie..... płyniemy dalej, znów kilka napłynięć i kilka wpada na pokład.....Następnie decyzja, że płyniemy dalej, jeden z kolegów mówi, że po 12 zaczną się brania bo dorsz schodzi na dno i faktycznie około 12 zaczynają się potężne brania, wyciągamy po dwa, trzy na raz, ryby biorą na wszystko - pliker, przywieszki - kolory, kształty nie mają znaczenia. Najwięcej wyciągają ci ,którzy mają najwięcej siły - łowimy na ponad 80 m. Ogólnie patrząc na ilość ryb to pełen sukces - wielki szacun dla szypra "Marioli" Co do kutra to generalnie panujący bałagan w mesie, kiblu itp. - sprawia wrażenie niezadbanego. Obsługa - no cóż dwóch ludków którzy praktycznie są do patroszenia ryby i nic więcej, byli zirytowanie wędkarzami którym plątało się - zamiast pomóc aby było szybciej marudzili coś pod nosem. Taka refleksja, rozumiem, że jadę na ryby, ale nie rozumiem, że armator nie jest w stanie dopilnować, żeby był porządek na kutrze - chyba, że ma taki standard w domu

Opinię napisał(a) makra dnia 08.10.2014r.
(4.71)

Obsługa:
  • dobra
Wygląd ogólny kutra:
  • polecam
Mesa, WC:
  • jak to na kutrze
Ciepły posiłek:
  • kiełbasa na gorąco
Napoje:
  • standard
Umiejętności szypra:
  • zawsze w moim przypadku z pełnym podziwem wczesniej czy póżniej rybę znalazł
Ilość złowionych ryb:
  • ok
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Z ,,mariolką" zawsze połapałem ryb wystarczająco, pełen szacun dla tego szypra polecam i pozdrawiam

Opinię napisał(a) Mario8 dnia 10.08.2014r.
(2.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Opinię napisał(a) makra dnia 13.06.2014r.
(4.29)

Obsługa:
  • wszystko ok polecam
Wygląd ogólny kutra:
  • są lepsze ale ok
Mesa, WC:
  • jest gdzie sie załatwić - wystarczy
Ciepły posiłek:
  • standardowo kiełbacha
Napoje:
  • kawa cherbata
Umiejętności szypra:
  • polecam robi co może
Ilość złowionych ryb:
  • szału nie było bywało lepiej
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Rejs 09.06.14r.

Opinię napisał(a) papcio dnia 27.04.2014r.
(4.29)

Obsługa:
  • 5-
Wygląd ogólny kutra:
  • 5-
Mesa, WC:
  • 4 ale czego oczekiwać na morzu:)
Ciepły posiłek:
  • 4-
Napoje:
  • 4 Kawa, cherbata do bólu
Umiejętności szypra:
  • 5 Jak dla mniejeden z lepszych szyprów we Władku
Ilość złowionych ryb:
  • 5 zawsze pozytywnie :)
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Ale od początku. Chciałbym nawiązać do opinii poprzednika czyli "Alka" który poruszył bardzo ważną sprawę jak dla mnie - łowienie przez szyprów. Pływałem na kilku jednostkach we Władku, ale taka ocena dla Łukasz z AD1 jest nieco niesprawiedliwa jak dla mnie. Nie opisywałem swoich wypływów, gdyż zawsze na tej jednostce połowiłem raz lepiej raz gorzej:) i nie trzeba reklamować. Cytuje kolegę Alka "Nie polecam.Szyper do kitu.Łowić nie umie..Beznadzieja------przereklamowany ".Szrot w zachowku"" I bardzo dobrze, że nie umie łowić, bo nie musi i nie taka jego rola, jako jeden z nielicznych szyprów łowi bardzo mało lub wcale podczas rejsu i oto chodzi! Szacunek dla niego za to!!! I nawet podbiera rybkę jak trzeba:) a miałem taką przyjemność:). Szyper jest cierpliwy, dokładnie napływa a jak napłynie to wiecie już co:), tylko ciągnąć. Przy dużym dryfie i dużej głębokości zawsze bardzo mało splątań, nie licząc oczywiście promilowców:) A zawsze znajdzieje rybkę. Miałem również przyjemność pływać w obecności właściciela Krzysztofa i szypra Łukasza na tej jednostce jednocześnie. Zawsze jak trzeba było szukać rybki, żaden z niech nie łowił. Dla nich wyznacznikiem było i jest łowienie przez wędkarzy, jeśli łowią to i oni czasem zarzucili. Także 90% szyprów z Władka (którzy niestety łowią podczas rejsu choć nie za to mają płacone:() może brać nich przykład, a staram się unikać jednostek na których szyper łowi. Pozdrawiam i do zobaczenia na morzu:)

Opinię napisał(a) alek dnia 24.04.2014r.
(1.00)

Obsługa:
  • Jedna z gorszych w porcie Władysławowo
Wygląd ogólny kutra:
  • nie sprzatają
Mesa, WC:
  • brudna
Ciepły posiłek:
  • coś tam ,ale byle jak podane, ogólnie kiepski
Napoje:
  • słabo
Umiejętności szypra:
  • nie ma umiejętnosci , nie nadaje się
Ilość złowionych ryb:
  • tragedia-2 ryby na całą jednostkę
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Nie polecam.Szyper do kitu.Łowić nie umie..Beznadzieja------przereklamowany ".Szrot w zachowku"

Opinię napisał(a) kamtom dnia 04.02.2014r.
(5.00)

Obsługa:
  • zawsze pomogą
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • czysto i schludnie
Ciepły posiłek:
  • kiełbaska+chlebek
Napoje:
  • na bieżąco
Umiejętności szypra:
  • doświadczenie,wiedza,cierpliwośc wszystko to cechuje bardzo dobrego szypra
Ilość złowionych ryb:
  • 47
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
zima

Opinię napisał(a) danz32 dnia 10.09.2013r.
(2.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

niestety, ale będzie bardzo duży negatyw. najpierw zapewnienia sympatycznej Pani przez telefon - pogoda ok jutro wypływamy.. po wyjściu z portu okazuje się że pogoda jest faktycznie ok tylko fale ok 3m.. i ciężko jest w ogóle utrzymać się na pokładzie nie mówiąc o łapaniu ryb.. ok 12 szyper stwierdza że to bez sensu i wracamy "dajcie po 50 na paliwo i wracamy", w sumie to dobra cena za takie atrakcje przez kilka godzin tylko, że niektórzy jadą 500 km. pogoda na morzu to już nie jest tajemnica i da się ją przewidzieć. uważam, że było to klasyczne wystawienie klientów. dzięki Bogu że nic nikomu się nie stało bo naprawdę rzucało kutrem.. czuję się oszukany i tyle.

Opinię napisał(a) sewez dnia 18.08.2013r.
(4.57)

Obsługa:
  • Chłopaki się starają, żeby każdy połowił
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • Mesa trochę ciasna jak na 20 osób.
Ciepły posiłek:
  • Niektórzy oferują nieco więcej niż kiełbasa na gorąco
Napoje:
  • ciepła kawa i herbata dowoli
Umiejętności szypra:
  • Gość wie gdzie szukać dorsza i to jest najważniejsze w tej zabawie!
Ilość złowionych ryb:
  • 52 szt. - bez komentarza. Mocna piątka!
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Pełna profeska. Moj pierwszy rejs z Władysławowa(poprzednie z Kołobrzegu) i wielka niespodzianka. Szyper zrobił to co do niego należało- znalazł rybę i każdy mógł połowić do bólu. Załoga służy pomocą i należą im się słowa uznania za podejście do wędkarzy. Na brak klientów nie powinni narzekać. Kuter czysty, w pełni wyposażony i przygotowany do tego typu wypraw.

Opinię napisał(a) Rybok dnia 06.08.2013r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 45
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Byłem dzisiaj i polecam super obsługa i dobra zabawa

Opinię napisał(a) dorsz12345 dnia 05.08.2013r.
(2.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

dorszy mało ale szyper się starał za to obsłyga lipa

Opinię napisał(a) tomito2 dnia 09.07.2013r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

super obsługa 08 07 12 moje drugie wypłynięcie pierwsze 19 szt a teraz 31 szt super polecam

Opinię napisał(a) kamtom dnia 05.07.2013r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

wyprawa dnia 04.07.2013. 80 m głębokości szyper jak zawsze umie poszukać ławicy naprawdę polecam ten kuter 1 liga władkowska ilość złowionych 45 szt.

Opinię napisał(a) chmiel7 dnia 20.04.2013r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Opinię napisał(a) grześ dnia 09.12.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny, snieg
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

super jednostka polecam

Opinię napisał(a) lybek dnia 01.12.2012r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Opinię napisał(a) Piotr1976 dnia 29.11.2012r.
(3.14)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, deszcz
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

jak zaczynali było lepiej

Opinię napisał(a) dorszyk22 dnia 28.11.2012r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Ekstraklasa polskiegowedkarstwa morskiego

Opinię napisał(a) skrzyp32 dnia 09.09.2012r.
(4.86)

Obsługa:
  • miła, w razie potrzeby pomaga
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • czysto
Ciepły posiłek:
  • kiełbasa na gorąco
Napoje:
  • kawa, herbata
Umiejętności szypra:
  • szyper bardzo dobry, pływa za rybą
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Opinię napisał(a) brzucho dnia 05.05.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby, deszcz
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

byłem kilka razy na nim były wyniki dobre i polecam ten kuter ostatnie połowy 02.05.2012

Opinię napisał(a) Tadeusz dnia 19.04.2012r.
(2.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, deszcz, mgła
Pora roku:
jesień

Opinię napisał(a) adamb88 dnia 14.03.2012r.
(4.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

byłem raz na nim ale słaby były wyniki a tak to polecam ten kuter

Opinię napisał(a) Zeb13 dnia 30.09.2011r.
(4.88)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Jak najbardziej POLECAM tą łódź. To był mój pierwszy wypływ i chyba lepiej trafić nie mogłem:) Tak trzymać Panie Krzysztofie.

Opinię napisał(a) lajcik dnia 25.07.2011r.
(4.63)

Obsługa:
  • wzorowo
Wygląd ogólny kutra:
  • ładna i szybka łódź
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Doświadczony szyper, załoga OK, tylko jak chce się przedłużyc o godzinkę to oczywiście dopłata- nie wszędzie to stosują.

Opinię napisał(a) mała dnia 31.05.2011r.
(4.63)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Mój pierszy rejs z mężem dla mnie super nie mogę się doczekać kolejnych wypraw.

Opinię napisał(a) dorszyk dnia 31.05.2011r.
(4.63)

Obsługa:
  • bez zastrzeżeń
Wygląd ogólny kutra:
  • wszystko OK
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • wzór dla innych szyprów!!!
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
lato