Opinie o kutrze - Maszoperia Helska

Dodaj opinię
Brak danych armatora
Maszoperia Helska

Maszoperia Helska

Hel

port Hel ( również Władysławowo)

Ocena ogólna: 4.22
Ilość opinii: 19
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) zyga022378 dnia 08.03.2014r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Kuter plus załoga po prostu zaje.....ta.Byłem w listopadzie i zaliczam połów do udanych.Teraz wyjeżdżamy 15-03-2014 i już się nie mogę doczekać choć nie wiadomo co z pogodą,mam nadzieje że będzie ok.Pozdrawiam wszystkich miłośników Marzoperii

Opinię napisał(a) WłodzimierzW dnia 25.02.2014r.
(4.29)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • Wypływam ok. dziesięciu lat z Władysławowa i jest to najwyższa półka szyprów we Władku
Ilość złowionych ryb:
  • Rewelacja, ale z Andrzejem nawet nie złowić to tak jak z innymi nałapać. Nigdy nie odpuszcza
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Jak już wspomniałem, z Andrzejem nawet nie nałapać ryb jest przyjemniej, a i tak bywało. Nie spodziewajcie się cudów za każdym razem, ryba jest kapryśna i nie zawsze wykazuje chęci współpracy, ale bądźcie pewni, że jak bierze to limit każdy wyhaczy(no bo przecież więcej nie wolno). Lepszej jednostki szukał nie będę, może nie wszyscy są fryzjerami, ale zdarzyło mi się trochę za często u takich wędkować. Polecam z czystym sumieniem.

Opinię napisał(a) moczykij69 dnia 24.11.2013r.
(4.71)

Obsługa:
  • Brawa dla Andrzejów
Wygląd ogólny kutra:
  • Fajna jednostka
Mesa, WC:
  • WC małe
Ciepły posiłek:
  • Jedzonko dobre
Napoje:
  • Ful
Umiejętności szypra:
  • Bardzo się stara
Ilość złowionych ryb:
  • Wystarczająca :)
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Z czystym sumieniem polecam ten kuter Pływam wiosną i latem Maszoperią od trzech lat i jestem zadowolony :)

Opinię napisał(a) kwazar dnia 08.10.2013r.
(4.14)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • Młody ale się starał
Ilość złowionych ryb:
  • 7sztuk - mogło być lepiej
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Pozytywna. W maju 2013r. ilość złowionych ryb zdecydowanie lepsza.

Opinię napisał(a) kamtom dnia 15.09.2013r.
(2.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Nie polecam!!!!

Opinię napisał(a) kwazar dnia 01.09.2013r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Polecam

Opinię napisał(a) szczupak dnia 20.05.2013r.
(4.57)

Obsługa:
  • rewelka pomocni dla pierwszaków
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • czysta
Ciepły posiłek:
  • sniadanie standart,obiad rewelka
Napoje:
  • kawa i herbata przez cały czas rejsu
Umiejętności szypra:
  • precyzja i jeszcze raz precyzja
Ilość złowionych ryb:
  • limit razy trzy
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Opinię napisał(a) marek2001 dnia 08.03.2013r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Polecam wszystkim serdecznie. Andrzejom życzę wielu kolejnych tak fantastycznych wypraw. Pozdrawiam gorąco.

Opinię napisał(a) bodzio581 dnia 07.03.2013r.
(3.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Opinię napisał(a) wojtek p dnia 04.03.2013r.
(3.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

kuter troche wolny,nadrabia wczesna pora wyplyniecia.zaloga podczas rejsu duzo pomaga tylko niechetnie podchodzi do patroszenia ryb-po wszystkim koles umyl gumaki w kascie z rybami!co do szypra-naprawde klasa,wie jak znalezc duza lawice i dobrze naplynac,informuje o glebokosci i szybkosci dryfu.polecam

Opinię napisał(a) piterko20 dnia 23.02.2013r.
(3.86)

Obsługa:
  • ok
Wygląd ogólny kutra:
  • wygodny i fajny
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • dobry
Napoje:
  • kawa herbata na okrągłó
Umiejętności szypra:
  • starał się
Ilość złowionych ryb:
  • średnio,było po sztormach
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Opinię napisał(a) Janusz19742 dnia 18.02.2013r.
(4.86)

Obsługa:
  • super
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Polecam bardzo dobra obsługa i co najważniejsze efekty w sztukach pan Andrzej nie czeka w jednym miejscu tylko szuka ryby i chyba na tym rzecz polega bo płyniemy na ryby a nie na przejażdżkę byłem pierwszy raz ale na pewno na ten kuter powrócę polecam bo naprawdę warto Pozdro panie Adnrzeju tak trzymaj!!!

Opinię napisał(a) gpawel23 dnia 19.08.2012r.
(2.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Wypłynięie o 4 rano do 12 stej nie złowiliśmy nic ale se popływaliśmy drugi raz byliśmy na tym kutrze i drugi raz szyper nastawił sie na popływanie a nie łapanie - kawka i herbatka jak najbardziej podawana była cały czas ale co do zupy to nie wiem co to było nawet pieprz i sól dało się czuć a reszta jak polewka dla bydła dodam że ponad 20 razy już zaliczyłem Władysławowo ale po ostatnim rejsie na tym statku zniechęciłem się ogólnie nie polecam

Opinię napisał(a) tequila dnia 13.08.2012r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • Popieram wszystkie poprzednie wypowiedzi nt. szypra Andrzeja!!! Dba o zadowolenie wędkarzy!!!
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Andrzej jest prawdziwym profesjonalistą w swej pracy. Jestem mu naprawdę wdzięczny za przeżyte chwile które dostarczyły wielu miłych wspomnień!!! Dziękuję i do zobaczenia na kutrze:)

Opinię napisał(a) nywek dnia 23.06.2012r.
(3.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Flauta. Rybki odpoczywały. Wędkarze też.

Opinię napisał(a) Hubert dnia 12.05.2012r.
(4.86)

Obsługa:
  • wzór
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • Andrzej wie ,że pływa z wędkarzami a nie w rejsach wycieczkowych
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Ten kuter, a bardziej szyper- Andrzej to wzór dla innych, oni pływają dla wędkarzy, tak aby każdy złapał ryby, a nie na wycieczki po Bałtyku z turystami i wczasowiczami..:) Tutaj na pierwszym miejscu jest zadowolenie wędkarza, bo przyjechał do nich ryb nałapać a nie popływać. Polecam wszystkim, cena nie jest niska , ale wiadomo za co biorą pieniądze....

Opinię napisał(a) lestar dnia 09.04.2012r.
(4.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

wspaniała załoga, szyper I klasa bardzo zaangażowany, dba aby wędkarze mieli to po co przyjechali. Pan Andrzej jest wspaniały

Opinię napisał(a) daro2x dnia 11.03.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Super wędkowanie -Szyper nie czeka bezsensownie na ,,cud" tylko sprawnie szuka następnego łowiska - wyniki bardzo dobre, czekam z niecierpliwością na następny wyjazd ( niestety jak czas pozwoli) szczerze POLECAM

Opinię napisał(a) dzins1 dnia 02.03.2012r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

polecam