Opinie o kutrze - ATHLON

Dodaj opinię
Brak danych armatora
ATHLON

ATHLON

Kołobrzeg


Ocena ogólna: 4.55
Ilość opinii: 16
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) Robert.66 dnia 21.12.2015r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Poproszę profesjonalne podejście do pracy i ludzi. Dziękuję. Będę korzystał częściej

Opinię napisał(a) jacek.k dnia 08.11.2015r.
(4.86)

Obsługa:
  • szyper super dba i doradza
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • kucharz rewelacja jedzenie jeszcze lepsze
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • ekstra wie gdzie ma plynac zebysmy mogli polowic
Ilość złowionych ryb:
  • bardzo duza
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

dwudniowa wyprawa na bornholm super.Obsluga ekstra szyper wytlumaczyl gdzie plyniemy ile bedziemy lowic i czego sie spodziewac i tak bylo.Ilosci ryb na kutrze ok 70 na glowe wielkosci jedna 5kg kilka 4 sporo 2 kilowych i drobnica.Kuchnia pyszna i co wazne nie robiona z puszek tylko ze swiezych produktow tak trzymac.Rejs odbyl sie 4-6 listopad 2015 polecam ten kuter z ta obsluga na 200% .Panie Rysiu jeszcze raz dziekuje jak Pan moze to wrzuci filmik z rejsu bo cos Pan nagrywal. p.s dziwia mnie ludzie ktorzy lowia po sto sztuk ryby i robia awantury ze zostali oszukani ,oby wam sie juz zadna rybka niezaczepla na wasze wedki.

Opinię napisał(a) miss68 dnia 21.10.2015r.
(3.86)

Obsługa:
  • super
Wygląd ogólny kutra:
  • igła
Mesa, WC:
  • to nie wersal
Ciepły posiłek:
  • jak w hotelu
Napoje:
  • bez ograniczeń
Umiejętności szypra:
  • do weryfikacji z chęciami
Ilość złowionych ryb:
  • marnie małe płytko
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

super pora na połowy , piękna jesień na Bałtyku taka 2-3 .ani jednego udanego napłynięcia wszystkie 8 rybek z przypadku taka dobra średnia , głębokość max 22 m po raz pierwszy czekałem końcowego gwizdka .blisko brzegu nawet się nie starał odejść na głębinę zapłacono ? / zapłacono .Obsługa czystość posiłek kultura rzadko spotykane na kutrze ale nie po to wchodzę na pokład to mam w hotelu . takim to sposobem potwierdzam tezę że do Kołobrzegu to na wczasy a na dorsza nie koniecznie .

Opinię napisał(a) Kuba dnia 01.10.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Kolejny rewelacyjny rejs z szyprem Ryśkiem, jak zwykle profesjonalnie znaleziona ryba. Szacunek dla całej załogi, pyszne jedzonko, ryba patroszona na bieżąco. Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim!!!

Opinię napisał(a) adams 78 dnia 15.05.2015r.
(4.86)

Obsługa:
  • wzorowa
Wygląd ogólny kutra:
  • zadbany
Mesa, WC:
  • czysto,wygodnie
Ciepły posiłek:
  • gotowane ze świeżych produktów,dwa dania
Napoje:
  • bez ograniczeń
Umiejętności szypra:
  • dobry spec od ganiania dorszy
Ilość złowionych ryb:
  • duuużo
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Szczerze polecam

Opinię napisał(a) Ernest dnia 15.10.2014r.
(5.00)

Obsługa:
  • Miła i przyjacielska
Wygląd ogólny kutra:
  • OK
Mesa, WC:
  • OK
Ciepły posiłek:
  • Smaczny w wykonaniu Kazika
Napoje:
  • OK
Umiejętności szypra:
  • Pełen profesjonalizm
Ilość złowionych ryb:
  • OK
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Bardzo dobra ekipa, szyper Rysiek pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Pozdrowienie ze Zgorzelca!!! :)

Opinię napisał(a) ruda31 dnia 18.11.2013r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny, mgła
Pora roku:
jesień

Opinię napisał(a) gunia dnia 26.09.2013r.
(5.00)

Obsługa:
  • bez uwag a nawet b.dobrze
Wygląd ogólny kutra:
  • czysto
Mesa, WC:
  • czysto i wygodnie
Ciepły posiłek:
  • gotowane jak u mamy
Napoje:
  • dostępne bez ograniczeń
Umiejętności szypra:
  • zna swój fach i klasa
Ilość złowionych ryb:
  • duuuużo
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

pierwszy raz byłem w kwietniu....za namową kolegi,było super ale....pomyslałem ze to przypadek i dobrze trafiłem.Jednak scenariusz powtórzył się we wrzesniu.Napiszę tylko tak,,każdemu wędkarzowi zyczę takich wrażeń jakich sam miałem przyjemność dostąpić. Ryby w brud ,największe okazy w przedziale 5-8 kg Pozdrawiam załogę Genek z Wrocka

Opinię napisał(a) Krzysiek72 dnia 05.07.2013r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Na Athlonie pływam 2-3 razy w roku, głównie na Bornholm. Szyper Rysiu jak nikt zna tamtejsze łowiska. Zawsze wracam z rybą. Mechanik zawsze pomocny, a kucharz stara się jak może kulinarnie dogodzić wędkarzom. Pozdrowienia dla załogi.

Opinię napisał(a) DORSZEEE dnia 25.06.2013r.
(1.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Opinię napisał(a) Kuba dnia 09.06.2013r.
(5.00)

Obsługa:
  • Waldek i Rafał służą pomocą. Wielki +
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • wszystko na swoim miejscu
Ciepły posiłek:
  • głodny nikt nie chodził
Napoje:
  • są dostępne cały czas
Umiejętności szypra:
  • mistrz
Ilość złowionych ryb:
  • jestem w pełni zadowolony
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Z szyprem Ryśkiem pływam już kilka dobrych lat, dlatego obiema rękoma podpisuję się pod tą opinią. Byłem w okolicach Bornholmu w dniach 5-7.06.2013 i mimo wiatru 0B szyper bezbłędnie trafiał w ławicę, a nie jest to proste przy bezwietrznej pogodzie. Jeszcze raz polecam wszystkim. Dzięki Rysiu i do zobaczenia jesienią

Opinię napisał(a) tytto62 dnia 22.03.2013r.
(4.86)

Obsługa:
  • super ekipa
Wygląd ogólny kutra:
  • zadbany
Mesa, WC:
  • obszerna,ciepła i czysta
Ciepły posiłek:
  • gotowane na kutrze domowe
Napoje:
  • o każdej porze do woli
Umiejętności szypra:
  • spec jakich mało
Ilość złowionych ryb:
  • masakra,trudno uwierzyć
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Byłem w marcu na Bornholmie ,to co przeżyłem trudno opisać.Same pozytywy.Załoga wie na czym polega ich praca... I najważniejsze ryby....szok,...http://www.youtube.com/watch?v=xrWB6GY6QVY Szczerze polecam Janusz ,,Gol;;Goliński

Opinię napisał(a) dorszt dnia 18.02.2013r.
(3.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby, wiatr silny
Pora roku:
lato

Opinię napisał(a) chaladyn christoph dnia 07.02.2013r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, deszcz
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Dorsze łowię dopiero od kilku lat.Z. racji dużej odległości do morza jeżdżę tylko na rejsy kilkudniowe. Wycieczka na Bornholm z Athlonem to wspaniałe przeżycie.Obsługa na piątkę.Szyper zna swój fach. Warunki sanitarne dobre Posiłki domowe Jedyny mankament to ilość złowionych dorszy.Obsługa miała problemy z filetowaniem.Na piętnastu uczestników rejsu średnia dzienna ok. 60 szt. na głowę .

Opinię napisał(a) tytto62 dnia 16.01.2013r.
(5.00)

Obsługa:
  • Bez zarzutu
  • W każdej chwili pomogą
Wygląd ogólny kutra:
  • Przestronny wygodny
  • Cicho na pokładzie
Mesa, WC:
  • Mesa ogrzewana z TV,wygodne kanapy dla wszystkich
Ciepły posiłek:
  • Kucharz gotuje obiady z dwóch dań jak u mamy
Napoje:
  • kawa i herbata do bólu
Umiejętności szypra:
  • Gość zna swój fach
Ilość złowionych ryb:
  • Więcej nie potrzeba-zazwyczaj
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Byłem na tym kutrze kilka razy od wiosny do jesieni,zawsze byliśmy zadowoleni z obsługi i podejścia do wędkarzy.Kuter bardzo wygodny ,przystosowany do kilkudniowych wypraw.Posiłki gotowane żadnych mrożonek czy konserw.Jeżeli zaś chodzi o ryby to z tym bywa różnie,zawsze coś się połowi ale bywają często rejsy kiedy jest ich ....za dużo. Szczerze polecam. {na youtube jest kilka filmów z tych rejsów] Pozdrawiam

Opinię napisał(a) Tomasz Kosiarski dnia 23.07.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 2 dni ponad 70 szt.
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny, deszcz
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Witam. Uczestniczyłem razem z żoną na początku Lipca w rejsie na Bornholm. To nie był nasz pierwszy rejs ale pierwszy z którego naprawdę byliśmy zadowoleni. Początek dość ciekawy bo w morze wypływaliśmy tuż za burzą. Poszliśmy spać tym czasem wiatr się chwilowo zawrócił i wiał prosto w nasz kuter 140 km/h przez jakieś 4 minuty a nikt z nas nawet się nie obudził. Załoga opowiadała że to było coś niesamowitego. (dobrze że tylko chwile bo było by nie ciekawie) Poranek, pierwsze ryby żadnych rekordów ale i tak ładne, łowił każdy i tak cały dzień. Wyszło kilka szt. po ok. 4 kg. Wieczorem spływaliśmy do portu w Nexo a tam kucharz zrobił grilla kiełbaska i Dorsz naprawdę świetny, przynajmniej tak twierdzi żona bo ja ryb nie jadam tylko łowie;-) Kilka piwek i idziemy spać. Drugi dzień zaczął się spokojnie lecz po jakiejś godzinie zaczął padać deszcz i nieźle wiało ale za to ryby brały fenomenalnie. Tylko ciężko było ustać na nogach. Mniej ludzi łowiło więc na szczęście łowiliśmy tylko na jedną burtę. Umiejętności szypra oceniam bardzo wysoko ponieważ potrafił poszukać ryb tak żeby każdy był zadowolony a poza tym kultura zarówno szypra jak i załogi która dbała o to by było przyjemnie i bezpiecznie. Kuchnia normalnie jak w domu śniadania, obiady dwudaniowe i podstawa nie ze słoika. Ogólnie dziękujemy i do zobaczenia we Wrześniu. Ps. 35 kg fileta we dwoje.