Opinie o kutrze - maximuss

Dodaj opinię
Brak danych armatora
maximuss

maximuss

Władysławowo


Ocena ogólna: 4.35
Ilość opinii: 9
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) kendy dnia 23.11.2014r.
(4.29)

Obsługa:
  • pełen profesjonalizm
Wygląd ogólny kutra:
  • kuter jak kuter czysto i schludnie
Mesa, WC:
  • jest wystarczająco
Ciepły posiłek:
  • tradycyjnie kiełbasa
Napoje:
  • nie korzystałem ale proponują
Umiejętności szypra:
  • znakomita
Ilość złowionych ryb:
  • wystarczająca
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, wiatr silny, deszcz, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Polecam i byłem po raz pierwszy i nie ostatni.Mam zarezerwowane 2 terminy na wiosnę.Cała nasza paczka bardzo zadowolona i tak trzymać dalej.Pozdrawiam właściciela kutra Łukasza i do zobaczenia w marcu.

Opinię napisał(a) sebow1 dnia 05.10.2014r.
(4.57)

Obsługa:
  • Pełen profesjonalizm, miła atmosfera.
Wygląd ogólny kutra:
  • Kuter jak kuter, ale przecież to nie ma byc hotel pięciogwiazdkowy.
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • Kiełbaska na ciepło.
Napoje:
  • Gorąca kawa przez cały rejs.
Umiejętności szypra:
  • Najlepszy szyper z jakim dotąd pływałem.
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Słyszałem , że na Maximussie nie ma pomyłek. Tak jest faktycznie.

Opinię napisał(a) wojtek p dnia 27.03.2014r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Jak do Władka to tylko na Maximusa, jest dobry klimat,dbają o wędkarzy no i przede wszystkim czysto.

Opinię napisał(a) kamtom dnia 01.12.2013r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 36
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Wyprawa 30.11.13r bardzo fajny klimat, szyper wie co robi. Polecam kuter.

Opinię napisał(a) mariuszmaja19 dnia 22.10.2012r.
(2.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
bezwietrznie, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Witam! Wyglad kutra i wyposażenie ujdzie ale tu nie chodzi o to. Umiejętności i chęci szypra zerowe. Stawal i dawal sygnal do lowienia tam gdzie wogule ryb nie było. Za czwartym podejściem jeden z zalogi zlowil jednego dorsza. Średnia na kutrze dwie sztuki. Trzeba chęci znalezienia ryby a nie wożenia ludzi istawania w miejscach gdzie na ehosondzie nie widac żadnych ryb. tylko zeby odwalić swój czas i zgarnąć po 170 zl. Wędkuje od dłuższego czasu i nigdy nie trafił mi sie taki beznadziejny. Jak nikt z podejścia nie złowil ani sztuki odpływał około 300 metrów na kolejne bezrybne łowisko aż się nie chciało wedki zazucać jak się wiedziało że sie wędkuje w studni. Szczerze nie polecam!!!

Opinię napisał(a) Klepak dnia 03.10.2012r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
  • czysto
Mesa, WC:
  • sprawna
Ciepły posiłek:
  • kiełbaska na gorąco
Napoje:
  • kawa
Umiejętności szypra:
  • wie co robi
Ilość złowionych ryb:
  • kilkanaście
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Byłem na tej jednostce po raz drugi, pan Łukasz pływał 1h dłużej bo ryba nie współpracowała. W WC zalewała woda, ale to z winy wędkujących, bo nie zamykali zaworu (wc poniżej poziomu wody). Obsługa bardzo dobra, pełna pomoc w rozplątywaniu zestawów. Polecam tą jednostkę

Opinię napisał(a) cinek dnia 20.08.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Gorąco polecam, miła atmosfera, pomocna załoga. Szyper Łukasz pływał dwie godziny dłużej bez dodatkowej zapłaty żeby każdy mógł coś złowić ale jak ryby tego dnia nie brały nigdzie to najlepszy specjalista nie pomoże. Na pewno wrócę na tą jednostkę i to już niedługo. Pozdrawiam.

Opinię napisał(a) koliber dnia 09.05.2012r.
(3.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Minusy - Mało miejsca wewnątrz , za blisko stanowiska do połowu ryb (burty) natomiast (rufa) pełen luz . WC nie wiem (było nieczynne) . Posiłki - standard kawa, herbata, gorąca kiełbasa . Duży Plus (Szyper Łukasz ) Wie co robi Jeżeli chcesz wycieczki z dobrym wyszynkiem i kelnerem Nie polecam Jeżeli przyjechałeś na ryby . Serdecznie polecam

Opinię napisał(a) adamb88 dnia 15.03.2012r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • troch ciasno
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

serdecznie polecam