Opinie o kutrze - maximuss

Dodaj opinię
Brak danych armatora
maximuss

maximuss

Władysławowo


Ocena ogólna: 4.18
Ilość opinii: 14
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) kondziu81 dnia 20.03.2015r.
(4.57)

Obsługa:
  • Pomocni jeżeli była taka potrzeba
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • Wiec co robi.
Ilość złowionych ryb:
  • Wystarczająco, pełne zadowolenie.
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

POLECAM, pełna opinia na forum.

Opinię napisał(a) kendy dnia 02.03.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Muszę się poprawić bo nie zaznaczyłem gwiazdek do punktacji ale rejs bardzo udany .

Opinię napisał(a) kendy dnia 02.03.2015r.
(0.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby, wiatr silny, mgła
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Umiejętność szypra Łukasza to znakomite szukanie ryb i myślę że wszyscy co byli 28 lutego na tym kutrze byli mega zadowoleni.Tak trzymać i pozdrawiam załogę .Paczka 8 osób z Białegostoku.

Opinię napisał(a) tygrys82 dnia 22.02.2015r.
(4.86)

Obsługa:
  • wszyscy ok pan andrzej wie co w trawie piszczy i morzu też
Wygląd ogólny kutra:
  • szybki bardzo wygodnie łowi sie z każdego miejsca
Mesa, WC:
  • jest ok
Ciepły posiłek:
  • jade łowic a nie sie najesć oczywiscie goraca kiełbacha kawa cherbata
Napoje:
  • kawa cherbata
Umiejętności szypra:
  • a tutaj to niewiem co napisac byłem 11 razy za kazdym wypłynieciem bingo rejs przedłużany raz o 1 godz raz o2 godz tak zeby wszyscy połowili inni troche lepsi nałowili sie do syta ogólnie Łukasz jest mistrzem bałtyku dla mnie to absolutnie nr 1
Ilość złowionych ryb:
  • łapiesz ile umiesz ryby sa zawsze u łukasza
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Łukasz to najlepszy szyper we wladku ekstra klasa sorry liga mistrzów warto naprawde polecam byłem tyle razy i za każdym bingo wiosna wiadomo jesien kozacka co ja moge jak chcesz połowic dorszy to na tej jednostce masz 100%pewności ze tak bedzie a ile złowisz to zależy również od ciebie ja na 11 wypraw nigdy nie spadłem po niżej 3 razy kolacja .Polecam i do zobaczenia u ŁUKASZA w 2015

Opinię napisał(a) roslaniec1 dnia 30.01.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Panowie... pływałem wiele razy na innych kutrach. Na maximusie pierwszy raz... jestem mega zadowolony i gorąco polecam. Ja na maximusa będę jeździł częściej...

Opinię napisał(a) kendy dnia 23.11.2014r.
(4.29)

Obsługa:
  • pełen profesjonalizm
Wygląd ogólny kutra:
  • kuter jak kuter czysto i schludnie
Mesa, WC:
  • jest wystarczająco
Ciepły posiłek:
  • tradycyjnie kiełbasa
Napoje:
  • nie korzystałem ale proponują
Umiejętności szypra:
  • znakomita
Ilość złowionych ryb:
  • wystarczająca
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, wiatr silny, deszcz, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Polecam i byłem po raz pierwszy i nie ostatni.Mam zarezerwowane 2 terminy na wiosnę.Cała nasza paczka bardzo zadowolona i tak trzymać dalej.Pozdrawiam właściciela kutra Łukasza i do zobaczenia w marcu.

Opinię napisał(a) sebow1 dnia 05.10.2014r.
(4.57)

Obsługa:
  • Pełen profesjonalizm, miła atmosfera.
Wygląd ogólny kutra:
  • Kuter jak kuter, ale przecież to nie ma byc hotel pięciogwiazdkowy.
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • Kiełbaska na ciepło.
Napoje:
  • Gorąca kawa przez cały rejs.
Umiejętności szypra:
  • Najlepszy szyper z jakim dotąd pływałem.
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Słyszałem , że na Maximussie nie ma pomyłek. Tak jest faktycznie.

Opinię napisał(a) wojtek p dnia 27.03.2014r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Jak do Władka to tylko na Maximusa, jest dobry klimat,dbają o wędkarzy no i przede wszystkim czysto.

Opinię napisał(a) kamtom dnia 01.12.2013r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 36
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Wyprawa 30.11.13r bardzo fajny klimat, szyper wie co robi. Polecam kuter.

Opinię napisał(a) mariuszmaja19 dnia 22.10.2012r.
(2.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
bezwietrznie, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Witam! Wyglad kutra i wyposażenie ujdzie ale tu nie chodzi o to. Umiejętności i chęci szypra zerowe. Stawal i dawal sygnal do lowienia tam gdzie wogule ryb nie było. Za czwartym podejściem jeden z zalogi zlowil jednego dorsza. Średnia na kutrze dwie sztuki. Trzeba chęci znalezienia ryby a nie wożenia ludzi istawania w miejscach gdzie na ehosondzie nie widac żadnych ryb. tylko zeby odwalić swój czas i zgarnąć po 170 zl. Wędkuje od dłuższego czasu i nigdy nie trafił mi sie taki beznadziejny. Jak nikt z podejścia nie złowil ani sztuki odpływał około 300 metrów na kolejne bezrybne łowisko aż się nie chciało wedki zazucać jak się wiedziało że sie wędkuje w studni. Szczerze nie polecam!!!

Opinię napisał(a) Klepak dnia 03.10.2012r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
  • czysto
Mesa, WC:
  • sprawna
Ciepły posiłek:
  • kiełbaska na gorąco
Napoje:
  • kawa
Umiejętności szypra:
  • wie co robi
Ilość złowionych ryb:
  • kilkanaście
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Byłem na tej jednostce po raz drugi, pan Łukasz pływał 1h dłużej bo ryba nie współpracowała. W WC zalewała woda, ale to z winy wędkujących, bo nie zamykali zaworu (wc poniżej poziomu wody). Obsługa bardzo dobra, pełna pomoc w rozplątywaniu zestawów. Polecam tą jednostkę

Opinię napisał(a) cinek dnia 20.08.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Gorąco polecam, miła atmosfera, pomocna załoga. Szyper Łukasz pływał dwie godziny dłużej bez dodatkowej zapłaty żeby każdy mógł coś złowić ale jak ryby tego dnia nie brały nigdzie to najlepszy specjalista nie pomoże. Na pewno wrócę na tą jednostkę i to już niedługo. Pozdrawiam.

Opinię napisał(a) koliber dnia 09.05.2012r.
(3.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Minusy - Mało miejsca wewnątrz , za blisko stanowiska do połowu ryb (burty) natomiast (rufa) pełen luz . WC nie wiem (było nieczynne) . Posiłki - standard kawa, herbata, gorąca kiełbasa . Duży Plus (Szyper Łukasz ) Wie co robi Jeżeli chcesz wycieczki z dobrym wyszynkiem i kelnerem Nie polecam Jeżeli przyjechałeś na ryby . Serdecznie polecam

Opinię napisał(a) adamb88 dnia 15.03.2012r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • troch ciasno
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

serdecznie polecam