Opinie o kutrze - BALBINA M&M

Dodaj opinię
Brak danych armatora
BALBINA  M&M

BALBINA M&M

Łeba


Ocena ogólna: 2.99
Ilość opinii: 10
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) Jarek zywiec dnia 03.11.2019r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Witam kolegow wedkarzy, bylem na BALBINIE 3 dni pod rzad tj 18 19 i 20 pazdziernika i choc mialem obawy wyszlo rewelacyjnie. Nie jestem zawodowcem, a w 3 dni zlowilem ponad 100szt, dodam ze tylko kilka bolkow. Lowiska blisko-malo plywania, duzo lowienia, w piatek pobilem osobisty rekord -51szt, plus kilka malych wypuszczonych, sobota slabsza 17szt, a w niedziele znowu bajka. Polecam ta jednostke, kawa i herbata podana z ranka a potem kielbaska na cieplo z buleczka. Z przyjemnoscia wroce na BALBINE, co tez polecam kolegom, pozdrawiam

Opinię napisał(a) Robertent dnia 10.10.2016r.
(3.57)

Obsługa:
  • dobra - polecam
Wygląd ogólny kutra:
  • dzielność jednostki - więcej niż dobra
Mesa, WC:
  • jest bo jest, dupy nie urywa :)
Ciepły posiłek:
  • kiełbasa na gorąco (porządna porcja)
Napoje:
  • herbata
Umiejętności szypra:
  • szyper szukał ryby i dobrze napływał
Ilość złowionych ryb:
  • dorsz po sztormie rozproszony i słabo współpracował
  • silnie rozkołysane morze po sztormie
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Kuter i załoga godna polecenia. Pogoda była słaba, po sztormie. Szyper naprawdę robił wszystko co było w jego mocy by trafić rybę ale dorsz słabo brał.

Opinię napisał(a) abcdefg dnia 17.04.2016r.
(1.86)

Obsługa:
  • słaba
Wygląd ogólny kutra:
  • dobry
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr słaby, deszcz
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Nie polecam - szyper udaje że szuka ryby kręci ładne kółka ładnie się ustawia i tu kończą się umiejętności ( fryzjer ) zero ryby .16,04,2016 sobota 0

Opinię napisał(a) abcdefg dnia 17.04.2016r.
(0.00)

Obsługa:
  • słaba
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr słaby, deszcz
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Nie polecam - szyper udaje że szuka ryby kręci ładne kółka ładnie się ustawia i tu kończą się umiejętności ( fryzjer ) zero ryby .16,04,2016 sobota 0

Opinię napisał(a) traper21 dnia 17.07.2015r.
(3.71)

Obsługa:
  • Są w porządku, miła atmosfera.
Wygląd ogólny kutra:
  • Widać że z demobilu, ale jest ok.
Mesa, WC:
  • Mała kabinka, rura od wydechu spalin zabezpieczona, brak spłuczki.
Ciepły posiłek:
  • Jest - kięłbacha na gorąco.
Napoje:
  • Kawa i herbatka.
Umiejętności szypra:
  • Jest dwóch, jeden jest bardziej rozmowny i towarzyski, ale mam wrażenie ze troszkę słabiej napływa. Drugi mało się odzywa, mocno skupia się na robocie.
Ilość złowionych ryb:
  • Pływałem z nimi około 7 razy, ogólnie mogę być zadowolony
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby, wiatr silny, deszcz
Pora roku:
lato

Opinię napisał(a) traper21 dnia 17.07.2015r.
(3.71)

Obsługa:
  • Są w porządku, miła atmosfera.
Wygląd ogólny kutra:
  • Widać że z demobilu, ale jest ok.
Mesa, WC:
  • Mała kabinka, rura od wydechu spalin zabezpieczona, brak spłuczki.
Ciepły posiłek:
  • Jest - kięłbacha na gorąco.
Napoje:
  • Kawa i herbatka.
Umiejętności szypra:
  • Jest dwóch, jeden jest bardziej rozmowny i towarzyski, ale mam wrażenie ze troszkę słabiej napływa. Drugi mało się odzywa, mocno skupia się na robocie.
Ilość złowionych ryb:
  • Pływałem z nimi około 7 razy, ogólnie mogę być zadowolony
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby, wiatr silny, deszcz
Pora roku:
lato

Opinię napisał(a) stefan kol1 dnia 18.05.2015r.
(4.29)

Obsługa:
  • bardzo miła obsługa
Wygląd ogólny kutra:
  • kuter średniej klasy
Mesa, WC:
  • wygląd wc budzi spore zastrzeżenia
Ciepły posiłek:
  • dobry posiłe- kiełbasa na gorąco
Napoje:
  • kawa herbata
Umiejętności szypra:
  • bardzo dobre napływanie na łowisko Ś
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Średniej klasy kuter,bardzo stabilny przy większej fali,posiada miejsce do schronienie się przed deszczem i większym wiatrem.Umiejętności szypra bardzo dobre - dużo czasu łowienia a mało pływania.Z wyjazdy w dniu16 maja 2015 r jestem bardzo zadowolony.Nie rozumiem dlaczego ten kuter ma takie kiepskie opinie.Jedyna wada kutra to WC

Opinię napisał(a) amrs1 dnia 18.05.2015r.
(4.29)

Obsługa:
  • naprawde się starają, na każde zawołanie, nie było zadnych problemów
Wygląd ogólny kutra:
  • bardzo stabilny, zadbany, możliwość schronienia się przed deszczem
  • dużo ławek, miejsca na torby
Mesa, WC:
  • dobrze że wogóle jest
  • brak spłuczki,
Ciepły posiłek:
  • na rejsie 12 godzin bardzo dobra kuiełbasa z wody ze świeżym pieczywem
Napoje:
  • kawy i herbaty do woli, jak sie ma jakieś swoje zupki to z wrzątkiem nie ma problemu
Umiejętności szypra:
  • masa łapania, bardzo dobre łowiska, szybko się między nimi poruszał więc co za tym idzie bardzo mało pływał
  • łapaliśmy średnio do 15 do 30 szt
Ilość złowionych ryb:
  • brania były bardzo słabe, większość ryb była złowiona "przez przypadek :) "
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

jeden z najlepszych kutrów na jakim pływałem, bardzo stabilny, dużo miejsca, szybko pływa, bardzo dobre schronienie przed wiatrem i deszczem pan z obsługi nawet 2,5 kg dorsza wyciągnął mi osenką bo był słabo zapiety, bez żdnych problemów (nawet nie prosiłem, sam podszedł). uczestnikom którzy byli pierwszy raz pokazywał jak łapać i wyciągać ryby, jak dla mnie rewelacja. Pływaliśmy 16 maj 2015rcały rejs 12.5 godziny 160zł

Opinię napisał(a) Mr.4x dnia 20.07.2012r.
(1.43)

Obsługa:
  • masakra
Wygląd ogólny kutra:
  • może być
Mesa, WC:
  • masakra
Ciepły posiłek:
  • brak
Napoje:
  • 1 mały plastikowy kubek kawy z termosu
Umiejętności szypra:
  • nie wykazał się niczym szczególnym
Ilość złowionych ryb:
  • jak nie ma ryby to nikt nie łowi gorzej że inne kutry łowią
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny, deszcz, mgła
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Koszmarna pogoda - woda się lala - burza , ryby brak lub jak na lekarstwo - sonda się popsuła 2 godziny w plecy słabe napłynięcia brak posiłku a w wc prawdziwa atrakcja nieosłonięta rura od silnika poparzenie gwarantowane i jeszcze trzeba się zmieścić do środka - i pamiętać o wiadrze wody bo spłuczki też brak. Z obsługi tylko patroszenie. To było moje 6 wypłynięcie i powiem szczerze na tym kutrze ostatnie. Wypłynięcie 06.2012

Opinię napisał(a) jacekm67 dnia 14.06.2012r.
(2.29)

Obsługa:
  • Prawie brak.Tylko patroszenie, cała reszta samoobsługa.Jak złapiesz pierwszą rybkę samemu musisz sobie poszukać skrzynki i nabrać wiaderkiem wody.
Wygląd ogólny kutra:
  • Do wędkowania odebrany wiosną 2012 czyli dopiero po remoncie.
Mesa, WC:
  • Masakra.Tylko szczupły i na siki. Ktoś większej budowy nie ma szans nawet na siki. Przed wejściem do WC musisz sobie nabrać wiaderkiem wody z morza.
Ciepły posiłek:
  • Brak, chociaż za kwotę 150 zł na 10 godz. powinien być.
Napoje:
  • j/w 150zł/10h i dwa małe kubeczki (0.2l) kawy przez cały rejs.
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • Nie było super ale znośnie. 9. czerwiec podobno w łowiskach mało ryby.
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
wiosna