Opinie o kutrze - DICKMANN

Dodaj opinię
Brak danych armatora
DICKMANN

DICKMANN

Władysławowo


Ocena ogólna: 4.73
Ilość opinii: 38
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) Jerzy dnia 29.05.2017r.
(5.00)

Obsługa:
  • Przesympatyczna ,pomocna ,wesoł po prostu naj...
Wygląd ogólny kutra:
  • czysty ,zadbany
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • ufff-zupka pychotka(no i śniadanko wielodaniowe)
Napoje:
  • do bólu
Umiejętności szypra:
  • pierwsza liga
Ilość złowionych ryb:
  • no tu słabiutko -nieraz bywa i tak
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Świetni -dziękujemy załodze za super przygodę.My na pewno wrócimy. Wędkarze z Lubicza Rejs 27-05-2017

Opinię napisał(a) Kyr^galaar dnia 28.07.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Witam Pierwsza wyprawa i jak się okazuje owocna a wszystko dzięki szyprowi (Kłaniam się ) Zdzisławowi Wspaniała profesjonalność i niebywałe wyczucie (Gość czuje rybę jak pies kiełbasę)Fantastyczna atmosfera na pokładzie (Hejka Mariusz) Świetna profesjonalna otoczka wędkarskiej wyprawy Dzięki Tadziowi (Pozdrawiam i dzięki za morski chrzest)a także Ukłony dla Łukasza Armatora Jesli Dożyję przyszłego sezonu to rejs tylko na DICKMANNIE Pozdrowienia z Południa Polski dla Morskich Wilków z Dickmanna

Opinię napisał(a) mati 1 dnia 31.05.2016r.
(5.00)

Obsługa:
  • super
Wygląd ogólny kutra:
  • naj
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • łososiowa palce lizac
Napoje:
  • kto ile potrzebuje
Umiejętności szypra:
  • ZDZISŁAW NAJ NAJ
Ilość złowionych ryb:
  • KAŻDY WIE ILE
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

NA DICKMANA POLECAM WSZYSTKIM ZAJEFAJNA ZAŁOGA WARTO TAM BYĆ

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 19.04.2016r.
(5.00)

Obsługa:
  • najlepsza ekipa
Wygląd ogólny kutra:
  • jest ok
Mesa, WC:
  • spoko
Ciepły posiłek:
  • ZUPKA PALCE LIZAĆ
Napoje:
  • bez ograniczeń
Umiejętności szypra:
  • szyper to MISTRZ
Ilość złowionych ryb:
  • TO ZALEŻY TYLKO OD .......
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

POZDRAWIAM DO ZOBACZENIA PONOWNIE NIEBAWEM JEŚLI NA DORSZA Z SUPER ATMOSFERĄ TO TYLKO NA DICKMANNA POLECAM BO WARTO

Opinię napisał(a) dami-n dnia 08.04.2016r.
(4.86)

Obsługa:
  • Obsługa ok!
Wygląd ogólny kutra:
  • Dobry
Mesa, WC:
  • Ogulnie czysto mesa nie zbyt duża ale daje rade
Ciepły posiłek:
  • Kawa herbata do oporu, zupka rewelacja
Napoje:
  • kto ile chciał
Umiejętności szypra:
  • b.dobra
Ilość złowionych ryb:
  • jak na dzień przed sztormem to nie było tragedii
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Rejs 5.04.2016r. byłem pierwszy i pewnie nie ostatni raz na Dickmanie szyper robił co mógł żeby każdy połapał, widać że zna się na tym co robi. Ogólnie bardzo fajna atmosfera , posiłki bardzo dobre szczególnie zupa łososiowa. Obsługa kutra, a w zasadzie Pan Tadzio robi robote :-) i nie narzekał nawet jak koledzy opalili go ze wszystkich papierosów. Armator też zapewnił bardzo dobre warunki socjalne ( fajne domki letniskowe) wraz z żoną zadbali żeby niczego nie brakowało pozdrowienia z południa Polski

Opinię napisał(a) Sebastian11 dnia 31.03.2016r.
(5.00)

Obsługa:
  • THE BEST
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • CZYSTO
Ciepły posiłek:
  • SUPER zupka łososiowa
Napoje:
  • ok.
Umiejętności szypra:
  • SUPER
Ilość złowionych ryb:
  • wystarczająca
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Rejs 04.03.2016 POLECAM!!! :-)

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 12.03.2016r.
(5.00)

Obsługa:
  • zapominałem dodać że TADEKJEST NAJLEPSZY
Wygląd ogólny kutra:
  • BARDZO ZADBANY
Mesa, WC:
  • OK
Ciepły posiłek:
  • ZUPKA PALCE LIZAĆ
Napoje:
  • ILE DASZ RADY
Umiejętności szypra:
  • ZDZISŁAW TO STARA SZKOŁA NAJLEPSZY NA BAŁTYKU WIE GDZIE POPŁYNĄĆ-SZACUN
Ilość złowionych ryb:
  • CO DO RYP TO KARZDY WIE JAK JEST
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

POLECAM ZA KAŻDYM RAZEM KAŻDEMU BO WWAARRTTOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 10.03.2016r.
(5.00)

Obsługa:
  • lux
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • zupka lux
Napoje:
  • tak
Umiejętności szypra:
  • super
Ilość złowionych ryb:
  • max
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

najlepsza załoga na bałtyku polecam warto

Opinię napisał(a) Ania 1818 dnia 22.02.2016r.
(5.00)

Obsługa:
  • Pan Tadek the best,bardzo mili ;udzie
Wygląd ogólny kutra:
  • zadbanyczysty,ciepło
Mesa, WC:
  • Mesa ciepła,jest miejsce do jedzenia,jak dla mnie super,wc czyste,niezapychające się
Ciepły posiłek:
  • zupa jakiej nigdy nie jadłam,pychotka
Napoje:
  • są ile kto ma ochoty,ciepłe i zimne
Umiejętności szypra:
  • znajduje łowiska i ryba jest
Ilość złowionych ryb:
  • 25,średnia ilość,jak na kobietę to dużo,
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Weszłam z ciekawości na opinie,jestem zaskoczona negatywami,jeżeli jest ryba to się złowi,a nie zawsze jest odpowiednia pora na dorsza,jedzie się na ryby, a nie po ryby.Wc ciasne ale jak buja to salony nie wygodne,jest czysto,a kobieta najlepiej to oceni.Posiłki smaczne i niepotrzebnie zabrałam kanapki,ale mewy się najadły :) a tak na marginesie chłopacy-łowić to trzeba umieć.

Opinię napisał(a) funda dnia 17.02.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Pływałem na wielu jednostkach,dużo widziałem i łowiłem :) jednak na Dickmann nigdy się nie zawiodłem i nie zmienię,zawsze wracam z rybami.Poza tym mesa ciepła i czysta,posiłki smaczne,a szyper doświadczony gość-fachura zawsze znajdzie rybę.Nie rozumiem tych co narzekają,widocznie pływali na ''jachtach klasy s''.Pozdrawiam zadowolonych wędkarzy z Dickmann'a.

Opinię napisał(a) pelek2 dnia 17.02.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

witam bylem na kutrze w walentynki i powiem rewelacja ryby dopisaly pogoda tez bardzo polecam kuter

Opinię napisał(a) pelek dnia 24.11.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

witam bylem kilka razy na kutrze i nie nazekam jak ktos chce nalowic to nalowi smiesza mnie opinie niektorych przyjezdnych przyjezdzaja napici i wtedy im nic nie pasuje ostatnio bylem i tak bylo ja mialem 60 a obok mnie nie dosc ze platal to napity i mial 7 sztuk a szyper naprawde sie stara i da polowic pozdrawiam zaloge i napewno wroce

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 17.11.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 17.11.2015r.
(4.29)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

polecam każdemu jest to załoga najlepsza na bałtyku

Opinię napisał(a) andrzej plebaniak dnia 16.11.2015r.
(4.86)

Obsługa:
  • kapitalna-żuromin górą
Wygląd ogólny kutra:
  • super
Mesa, WC:
  • mała -a na co większa
Ciepły posiłek:
  • och,ta zuuuupa,a i rybka
Napoje:
  • ja kawy opór
Umiejętności szypra:
  • zdumiewające
Ilość złowionych ryb:
  • sporo
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby, wiatr silny, deszcz
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

łowię na tym kutrze trzeci rok,kilka razy w roku między czasie także łowiłem na innych ale tu najciekawiej-chyba ze względu na szypra-tak jak napływa na rybę to po prostu sztuka i wielki talent.nooo ale i ta zuupa.....to trzeba posmakować.Jeśli jakiś kretyn wypływa ...i już liczy dziesiątki złowionych ryb-a ryba nie żeruje-i pisze że to wina szypra-to po prostu kretyn.ja nie widzę potrzeby zmiany kutra i czekam na sygnał na wypłynięcie.

Opinię napisał(a) MARCIN DZIAŁDOWO dnia 16.11.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • WZOROWA
Wygląd ogólny kutra:
  • CZYSTY ZADBANY
Mesa, WC:
  • PRZESTRZENNA
Ciepły posiłek:
  • ZUPKA STAWIA NA NOGI
Napoje:
  • KAWUSIA OPÓR
Umiejętności szypra:
  • ZDZISIU PIERWSZA LIGA
Ilość złowionych ryb:
  • WYSTARCZAJĄCA
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

PŁYWA NA TEJ JEDNOSTCE JUŻ PONAD 2 LATA I ZAWSZE WRACAM ZADOWOLONY.UMIEJĘTNOŚCI SZYPRA -NIGDY NIE ZAWIÓDŁ.JA JAK I MOI KOLEDZY Z KTÓRYMI JEŹDZIMY ŚREDNIA 1-2 RAZY W MIESIĄCU ZAWSZE ZADOWOLENI JAK DLA MNIE NIEMA LEPSZEJ JEDNOSTKI .PS DZIWIĄ MNIE OSOBY KTÓRE NIE MOGĄ POJĄĆ ŻE JEDZIE SIĘ NA RYBY A NIE ZAWSZE PO RYBY.WIĘC WSZYSTKICH MARUDERÓW I TURYSTÓW POZDRAWIAM

Opinię napisał(a) brunonek dnia 10.11.2015r.
(2.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

rejs 7.11.2015 był do bani nigdy więcej na DICKMANA

Opinię napisał(a) Rafał D. dnia 09.11.2015r.
(3.14)

Obsługa:
  • Spoko
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Kuter zapowiadał się fajnie czysto ładnie pięknie ale szyberdach to poprostu śmiech na sali nawet gdy na echo były ryby to na wędkach niebyło nic ja złapałem kamień i wytargalem gdzieś z 30 metrów. Reszta naszej paczki każdy od 1 do 7 rybek moje 4 szt. Miały wymiar od 19 do 34cm masakra chłopaki z pływalni na innym kutrze mieli po kilkanaście do 40 . Ekipa z Torunia stała na dziobie mieli od 2 do 11 szt. Też pierwszy i ostatni raz na tej jednostce. Niema co się oszukiwać ale dickmann to jednostka na którą się nie wraca nigdy. Nie polecam serdecznie . Ps. Dlaczego na stronie dickmanna niema żadnej negatywnej opinii na ich temat ? To pozostawię do przemyślenia każdemu kto to przeczyta.

Opinię napisał(a) rik dnia 09.11.2015r.
(3.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

7.11.2015 najgorszy rejs w jakim braliśmy udział kuter ok czysty,jedzenie dobre,obsługa pomocna tyle dobrego totalny brak ryby jeden z kolegów zakończył rejs z jedną rybą,a potrafi łowić u reszty kolegów totalna masakra po 3, 4 rybki nie tłumaczcie się że słabo z rybą bo inne jednostki tego dnia miały dużo lepsze wyniki szyper jak znalazł rybę to tak jakby nie potrafił na nią napłynąć .wyrazy współczucia dla organizatora wyprawy Adaś nie przejmuj się nie mamy do ciebie żalu nie polecam tej jednostki i chciałem przestrzec wszystkich wędkarzy przed tą jednostką ps.i jeszcze jedno na swojej stronie dicmann usuwa negatywne komentarze myślę że pod tym komentarzem podpiszą się wszyscy z trzynastu uczestników rejsu chłopaki z warszawy

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 30.10.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • naj naj
Wygląd ogólny kutra:
  • super
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • naj naj
Ilość złowionych ryb:
  • ile neptun pozwolił
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

najlepsza załoga na morzu

Opinię napisał(a) tom1410a dnia 06.10.2015r.
(3.57)

Obsługa:
  • Tadek dwoi sie i troi
Wygląd ogólny kutra:
  • zadbany
Mesa, WC:
  • mesa ciasna, w wc można sie udusić
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • limit ale nie wymiarowych
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Opinię napisał(a) lucekm dnia 06.10.2015r.
(4.14)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
jesień

Opinię napisał(a) Mario8 dnia 06.06.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Witam . Jestem w szoku po wczorwjszej wyprawie . Wszystko na 6 . Za miesiąc jak będę na wakacjach to się wbijam :-) . Pozdrawiam załogę i uczestników wyprawy . Mariusz Zduńska Wola

Opinię napisał(a) Jorzechowski22 dnia 27.05.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Jestem bardzo zadowolony, szyper Zdzisław kolejny raz nie zawiódł.

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 25.05.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • ZAJE....
Wygląd ogólny kutra:
  • SUPER
Mesa, WC:
  • OK
Ciepły posiłek:
  • PALCE LIZAĆ-
Napoje:
  • BEZ OGRANICZEŃ
Umiejętności szypra:
  • NAJLEPSZY NA CAŁYM BAŁTYKU
Ilość złowionych ryb:
  • TO TYLKO ZALEŻ OD NEPTUNA
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

NA PRZYGODĘ WĘDKARSKĄ TO TYLKO Z DICKMANN (WŁADYSŁAWOWO) KTO RAZ POPŁYNIE TĄ JEDNOSTKĄ Z TĄ EKIPĄ TEN POWRACA TAK CZĘSTO JAK TYLKO JEST TO MOŻLIWE. DICKMANN NAJLEPSZY NA CAŁYM BAŁTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinię napisał(a) SEBA2105 dnia 04.05.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Z załogo DCIKMANNA TO MOŻNA NAWET NA KONIEC ŚWIATA. POLECAM BARDZO SĄ TO LUDZIE KTÓRZY ZNAJĄ SIĘ NA WYKONYWANEJ PROFESJI.

Opinię napisał(a) darekolejarczyk dnia 28.03.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • Zjawiali się jak duchy i służyli pomoca
Wygląd ogólny kutra:
  • czysty i zadbany
Mesa, WC:
  • mesa jest moje tez są było gdzie się schowac
Ciepły posiłek:
  • zupka i to nawet z dokladka
Napoje:
  • cieple napoje i woda do znudzenia
Umiejętności szypra:
  • dobrze napływały chociaż jedna strona
Ilość złowionych ryb:
  • było całkiem dobrze
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny, deszcz
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Plynelismy 27.03.2015. Nie chce się mazac ale pogoda jaka była to była. Ja lubię wedkawac ale trudno się łapie rybki jedna ręką bo druga jest zajęta łapaniem czego kolwiek do przytrzymania się. Jednostka fajna czysta i zadbana nawet do kibelka dało się wejść. Załoga super PAN Tadzio wymiatal pozdrawiam serdecznie. Każdy problem został natychmiast rozwiązany bez proszenia o pomoc i nie ważne czy chodziło o poplatane zestawy czy opatrzenie rozcietego palca. Polapali wszyscy no może prawie bo kolega tylko zajmował się neceniem ale to juz siłą wyższa. Ogólnie jednostka mi się bardzo podobala i kiedyś się jeszcze spotkamy.

Opinię napisał(a) Krzysztof.S dnia 07.03.2015r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, wiatr silny, mgła
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

28 lutego 2015 Wypłynęliśmy po raz pierwszy i nie ostatni... Z taką załogą i tym jachtem można płynąć po dorsza nawet gdy nie chce skubać. Przyjazna załoga, czysty jacht, pyszne jedzenie to powód by powrócić na DICKMANNA. Pozdrawiamy.

Opinię napisał(a) Endryu dnia 18.02.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • Tadek jest
Wygląd ogólny kutra:
  • Zabójczy
Mesa, WC:
  • Wygodne
Ciepły posiłek:
  • Zupa może być
Napoje:
  • Do oporu, herbata z prądem
Umiejętności szypra:
  • Mały, ale dobry
Ilość złowionych ryb:
  • Bolki ale są
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Szyper szwagier napływa dobrze. Jak jest źle to jest mocno zły. Tadziu popraw się :) Ogólnie rewelacja. Polecam wszystkim

Opinię napisał(a) Januż dnia 18.02.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Było ganc dobrze

Opinię napisał(a) Hubert dnia 25.01.2015r.
(4.71)

Obsługa:
  • super, bardzo mili i sympatyczni
Wygląd ogólny kutra:
  • czysty i elegancki
Mesa, WC:
  • jak na kuter to bdb
Ciepły posiłek:
  • super zupka
Napoje:
  • kiedy tylko chcesz
Umiejętności szypra:
  • bez uwag
Ilość złowionych ryb:
  • zadowalająca
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Byliśmy na rejsie 24 stycznia, pogoda jak na styczeń super, ryb tez nie brakowało, małe bo małe , ale już tak ostatnio jest na Bałtyku... Kuter DICKMANN z Władysławowa mogę polecić z czystym sumieniem, wygląd ogólny bdb, jednostka bardzo zadbana , wszędzie czyściutko i pachnąco , aż przyjemnie było posiedzieć w mesie....załoga bardzo grzeczna i uprzejma, jeżeli ktoś chciał kawę czy herbatę wystarczyło powiedzieć, na obiad pyszna zupka łososiowa- rewelacja! Jeden z najlepszych kutrów we Władysławowie, jeszcze raz polecam rejsy z nimi.

Opinię napisał(a) wieslaw891 dnia 01.10.2014r.
(5.00)

Obsługa:
  • jak zwykle - uśmiechnięa i dbająca o swoich gości
  • brak
Wygląd ogólny kutra:
  • kameralny i prawie przytulny
  • brak
Mesa, WC:
  • czysto i przyjaźnie. ciepło
  • brak
Ciepły posiłek:
  • zupa z dokładką.
  • brak
Napoje:
  • bez problemu ciepła kawa.
Umiejętności szypra:
  • bez uwag
Ilość złowionych ryb:
  • wystarczająca
  • brak
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

19 września 2014 r. Piękna pogoda. Morze gładkie. Fantastyczny kuter z przyjazną i już znajomą załogą. Wszystko na świetnym poziomie. Jedyne pretensje można mieć do ryb. Napływaliśmy na duże zgromadzenia... i nic. Nie chciały naszych pilkerów, a były na kutrze różne haczyki. Mimo to wszyscy zadowoleni, szczęśliwi i uśmiechnięci za sprawą przyjemnej atmosfery na kutrze. Jeżeli ktoś się jeszcze waha, to polecam Dickmana.

Opinię napisał(a) piter7780 dnia 16.07.2014r.
(4.86)

Obsługa:
  • ok.pomocni kontaktowi
Wygląd ogólny kutra:
  • w porządku
Mesa, WC:
  • ok.
Ciepły posiłek:
  • zjadłem i poprosiłem o dokładke
Napoje:
  • było wszystko cola ,woda,kawa,herbata
Umiejętności szypra:
  • robił co mógł żebyśmy połapali i połapaliśmy
Ilość złowionych ryb:
  • każdy złapał
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Płyniemy znowu .Nie szukamy już innego kutra. O połów się nie martwie.Piotrek ireszta

Opinię napisał(a) wieslaw891 dnia 13.06.2014r.
(5.00)

Obsługa:
  • Nie bo muszą, ale wyraźnie chcą i służą wszelką pomocą. Dzisiaj to wyjątek
  • Nie znalazłem minusów
Wygląd ogólny kutra:
  • Nie za duży, czysty i zadbany.
  • Nie znalazłem minusów
Mesa, WC:
  • Zaskakuje na takim urządzeniu jak kuter. Czysto i miło. WC przy "wypadkach" sprz\ątane na bieżąco.
  • Nie znalazłem minusów
Ciepły posiłek:
  • Zupa rybna po smakowaniu różnych trunków, wyśmienita!!!. Kawa oferowana non stop.
  • Byłoby grzechem wymienić w tym zakresie chociaż jeden minus
Napoje:
  • Oferowanie ciepłego napoju, to naprawdę mistrzostwo świata na chłodnym wietrze. Nie ma problemu z ilością. Po prostu czułem się tak jak na pikniku u wujka lub innej osoby z rodziny. Czułem się ugoszczony.
  • brak minusów - chyba, że kiwało i nie można było spokojnie wypić. Ale czy to jest minus dla normalnego człowieka?
Umiejętności szypra:
  • Nie znam się na umiejętnościach prowadzenia kutra. Jeśli wyrażasię to bezbłednym napływaniem, najmniejszym kiwaniem i eleganckim wejściem do portu przy niezłej fali - to umiejętności są na najwyższy medal.
  • Nie znajduję minusów
Ilość złowionych ryb:
  • Ilość ryb zadowoliła każdego z uczestników naszej grupki.
  • Nie znajduję minusów
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Wcześniej już byłem na podobnej wyprawie. Mając porównanie oraz bazując na opiniach innych dorszowców stwierdzam, że Dickmann to kuter szczególnie wart polecenia. Jest to "kameralna" jednostka ze świetną, przychylną załogą. Każdy problem z plecionką, z poplątaniem i innymi sprawami jest zauważany bez proszenia. Tam po prostu załoga pilnuje, aby każdy był zadowolony z wyprawy i to bez względu na to czy doświadczony czy nowicjusz. Jak nie masz swojego sprzętu, wyposażą Cię po ojcowsku nie w jakieś rozklekotane kołowrotki, ale w sprzęt sprawny i skuteczny. Mógłbym dużo jeszcze pisać, najlepiej samodzielnie sprawdzić... Warto!!! Polecamy!!! Wiesław Jabłoński - 31 maja 2014.

Opinię napisał(a) dorszyk dnia 27.02.2014r.
(4.14)

Obsługa:
  • wszystko OK
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • jak to na kutrze, to nie statek wycieczkowy...:)
Ciepły posiłek:
  • dobra zupka
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • bez zastrzeżeń
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Ogólnie polecam, bez uwag, zależy im aby wędkarze połapali...

Opinię napisał(a) spore012 dnia 11.11.2013r.
(5.00)

Obsługa:
  • SUPER
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • dużo miejsca
Ciepły posiłek:
  • pyszna zupa
Napoje:
  • mogłeś brać kiedy chciałeś
Umiejętności szypra:
  • idealnie napływał
Ilość złowionych ryb:
  • bardzo dużo
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Wypłyneliśmy w piątek 08.11.13r. była dosyć duża fala ,ale jednak pięknie połapliśmy.SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!!!!

Opinię napisał(a) Pomuchel dnia 16.10.2013r.
(4.57)

Obsługa:
  • Taka powinna być wrzędzie
Wygląd ogólny kutra:
  • Budzący zaufanie
Mesa, WC:
  • O.K.
Ciepły posiłek:
  • Nie dają przepisu na zupę
Napoje:
  • O.K.
Umiejętności szypra:
  • Jak by było takich więcej to dorsza w bałtyku już by nie było
Ilość złowionych ryb:
  • 43
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Jak popłynę z nimi kolejny raz to napiszę coś więcej

Opinię napisał(a) MARCIN DZIAŁDOWO dnia 02.09.2013r.
(5.00)

Obsługa:
  • PROFESJONALNA
Wygląd ogólny kutra:
  • BARDZO ZADBANY
Mesa, WC:
  • DUŻA I PRZYJEMNA
Ciepły posiłek:
  • ZUPA REWELACJA
Napoje:
  • KAWA HERBATA
Umiejętności szypra:
  • WIE CO ROBI
Ilość złowionych ryb:
  • 60
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

BYŁEM PIERWSZY RAZ ALE NA PEWNO NIE OSTATNI JESTEM BARDZO ZADOWOLONY WSZYSTKO OCENIAM NA 5+ JAK DLA MNIE REWELACJA PIERWSZA LIGA