Opinie o kutrze - Hunter

Dodaj opinię
Brak danych armatora
Hunter

Hunter

Ustka


Ocena ogólna: 3.67
Ilość opinii: 49
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) Mario Smakosz dnia 15.11.2019r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, deszcz
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Rejs 13.11.2019 r. Wypłynięcie 3.30 po 4 godzinach łowimy na Kominach.Dorsz gryzł na przywieszkę i pilkera.Głębokość ok. 15 m. Pogoda jak na jesień dobra,lekko bujało i na koniec padało. O 15.00 koniec łowienia,na który wszyscy czekali bo ręce bolały od holowania dorszy. Połowiliśmy ''grubo'' średnia naszej 8 -ki to ok. 80 szt.Kto chce złowić dorsza to polecam Huntera z Ustki. Pozdrawiam.

Opinię napisał(a) Andrzelika80 dnia 24.03.2019r.
(0.00)

Obsługa:
  • W miare
Wygląd ogólny kutra:
  • Okej
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • Zupka kapusniak bardzo smaczne
Napoje:
  • Kawa lub herbatka
Umiejętności szypra:
  • Szyper jest okej
Ilość złowionych ryb:
  • 68
Pogoda:
wiatr silny, mgła
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Było super polecam szyper okej starał się by wszyscy wyszli zadowoleni i z rybka

Opinię napisał(a) lucekm dnia 17.09.2018r.
(2.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • wc takie jak na większości kutrów
  • Mesa praktycznie nie istnieje
Ciepły posiłek:
  • pół miseczki plastikowej zupy nieznanej nazwy
Napoje:
  • po 1 kubeczku kawa lub herbata na 15h rejsu
Umiejętności szypra:
  • stara się- z mizernym skutkiem
Ilość złowionych ryb:
  • ok 15 na 15h rejsu na osobe
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Rejs 16.09.2018 pogoda ładna , mocno bujało , ryb raczej mało średnio ok.15 najlepsi może 20-25.

Opinię napisał(a) ostry160283 dnia 05.09.2018r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 18
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

szyper się starał, mimo trudnych warunków pogodowych. bujało strasznie, ale jak na takie warunki i tak nie było najgorzej. pozdrawiam. ocena pozytywna.

Opinię napisał(a) ukulele dnia 05.08.2018r.
(4.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • spłuczka
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 27
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

15.06.2018 Płasko bez fali, rejs 15h było nas 10 każdy połapał, a przynajmniej nie słyszałem żeby ktoś narzekał. Byłem pierwszy raz i na pewno wrócę. Pomyliłem się przy wypisywaniu poprzedniej opinii dlatego piszę drugi raz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinię napisał(a) ukulele dnia 05.07.2018r.
(3.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • spłuczka
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 27
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

15.06.2018 Płasko bez fali, rejs 15h było nas 10 każdy połapał, a przynajmniej nie słyszałem żeby ktoś narzekał. Byłem pierwszy raz i na pewno wrócę.

Opinię napisał(a) adam_z dnia 14.04.2018r.
(5.00)

Obsługa:
  • bardzo pomocna
Wygląd ogólny kutra:
  • pozytywnie
Mesa, WC:
  • czysto , zadbane
Ciepły posiłek:
  • herbata, kawa , ciepła domowa zupa
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • bardzo dobre
Ilość złowionych ryb:
  • 40
Pogoda:
słonecznie, wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Lato, wczesna jesień, wiosna - pływałem kilka razy. Widać że szyprowi zależy żeby znaleźć rybę. Jeżeli nie nałapią to nie wraca o umówionej godzinie i szuka dalej. Dla wędkarza ryb nigdy nie za dużo ale naprawdę dobrze połowiłem. Ogólnie polecam i na pewno jeszcze nie raz się wybiorę. Zawsze byłem zadowolony i z pewnością wrócę . Adam Bujski

Opinię napisał(a) Roman223 dnia 13.04.2018r.
(5.00)

Obsługa:
  • Profesjonalna , pomocna
Wygląd ogólny kutra:
  • Mesa , ładny
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • Smaczny , domowy
Napoje:
  • zimne , ciepłe
Umiejętności szypra:
  • profesjonalnie
Ilość złowionych ryb:
  • 50
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Ogólnie bardzo pozytywnie , jednostka kameralna (12os) Szyper widać że fachowiec. Konkretnie połowiliśmy. Spokojnie polecam innym.

Opinię napisał(a) GRENIEK dnia 11.02.2018r.
(1.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

byliśmy z kolegami 10 lutego szyper masakra nie zna się na swojej pracy kręcił się w kółko i na dodatek padł silnik kilka godzin dryfowania za nim nas zaholowano do portu wycieczka nie udana .Nie polecam tej jednostki

Opinię napisał(a) zigi dnia 22.01.2018r.
(1.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • dobra zupa
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 4
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Rejs 21.01.2018 - potwierdzam wcześniejszą opinię , jak bierze to nie ma problemu i zawsze się złapie , gorzej jak ryby niechętnie gryzą to wtedy już wychodzą umiejętności szypra...Tutaj niestety bardzo słaby wynik - tylko 4szt. pływam już parę ładnych lat i jeszcze takiego wyniku nie miałem...;(

Opinię napisał(a) kamtom1 dnia 22.01.2018r.
(1.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Rejs 21.01.2018 szyper posiada slabe umiejetnosci. Nie polecam absolutnie tego kutra.....Ilosc 14szt. Bylem pierwszy i ostani raz na tej jednostce.

Opinię napisał(a) Roman223 dnia 11.01.2018r.
(4.43)

Obsługa:
  • Profesjonalna
  • uprzejma
Wygląd ogólny kutra:
  • dobry
Mesa, WC:
  • dokładki
Ciepły posiłek:
  • smaczna zupa
Napoje:
  • na życzenie
Umiejętności szypra:
  • profesjonalista
Ilość złowionych ryb:
  • 84
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Co tu dużo mówić , jesteśmy bardzo zadowoleni/ Jednostka nie duża ale dobrze zorganizowana. Burta nisko, co podczas wyciągania ryby ma dla mnie duże znaczenie... bo było co wyciągać. Ilość złowionych ryb 84 mówi sama za siebie, kolega miał jeszcze więcej bo 94. Na pewno wrócimy do sympatycznej załogi Huntera- Roman

Opinię napisał(a) beny2308 dnia 04.11.2017r.
(1.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
  • Zdjęcia z wcześniejszych lat lub po fotomontażu
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • Pół miseczki grochówki na rejs 12 godzinny
Napoje:
  • Kawa, herbata jeśli się poprosi chyba, że za duza fala to niestety ale źle warunki
Umiejętności szypra:
  • 2godziny połowu, 10 godziny szukania ławicy
Ilość złowionych ryb:
  • 7
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr słaby, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Godzina rejsu przesunięta na 6:00 z powodu silniejszych wiatrów w nocy -ok, tylko czemu szyper nie ma pojęcia skąd będzie wypływać? Jednym mówi, że w jednej części portu, a drugim, że w drugiej, a przycumował po środku (dlatego, że kuter stał gdzieś indziej z powodu wcześniejszych sztormów). Wypływamy, do godziny około 13:00 wszystko ok, szukanie ławicy, kawka? Herbatka? Później natomiast, na rejs 12 godzinny pół plastikowej miseczki grochówki. Na tym mogłoby się wszystko zakończyć ale nieee, szyper zabrał nas na "rejs" po Bałtyku. Na 12h rejsu około 2h połowu i około 10h "rejsu" . Wyniki na pełnej obsadzie kutra 3-8 dorsza. Byłem, zobaczyłem, NIE POLECAM

Opinię napisał(a) Mario Smakosz dnia 06.04.2017r.
(5.00)

Obsługa:
  • Dobrze zorganizowana
Wygląd ogólny kutra:
  • Pozytywny
Mesa, WC:
  • OK
Ciepły posiłek:
  • Zupy smaczne
Napoje:
  • Na życzenie
Umiejętności szypra:
  • Fachowiec
Ilość złowionych ryb:
  • Wszyscy zadowoleni
Pogoda:
pochmurno, mgła
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

"Siły wyższe" sprawiły,że w tym roku zacząłem pływać na jednostce HUNTER w Ustce.Rejsy 11.03.2017r. i 04.04.2017r. ja i moi kumple zaliczamy do udanych."Zawodowcy" złowili ponad 70 szt. "Średniaki" po ok. 50 szt., a "Amatorzy" ok. 30 szt. Ciężko doszukać się negatywów w czasie wypłynięć HUNTEREM.Kto lubi pływać na niedużych jednostkach to polecam ten kuter.My do końca kwietnia jeszcze zawitamy do Ustki na HUNTERA.

Opinię napisał(a) Mario Smakosz dnia 06.04.2017r.
(5.00)

Obsługa:
  • Dobrze zorganizowana
Wygląd ogólny kutra:
  • Pozytywny
Mesa, WC:
  • OK
Ciepły posiłek:
  • Zupy smaczne
Napoje:
  • Na życzenie
Umiejętności szypra:
  • Fachowiec
Ilość złowionych ryb:
  • Wszyscy zadowoleni
Pogoda:
pochmurno, mgła
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

"Siły wyższe" sprawiły,że w tym roku zacząłem pływać na jednostce HUNTER w Ustce.Rejsy 11.03.2017r. i 04.04.2017r. ja i moi kumple zaliczamy do udanych."Zawodowcy" złowili ponad 70 szt. "Średniaki" po ok. 50 szt., a "Amatorzy" ok. 30 szt. Ciężko doszukać się negatywów w czasie wypłynięć HUNTEREM.Kto lubi pływać na niedużych jednostkach to polecam ten kuter.My do końca kwietnia jeszcze zawitamy do Ustki na HUNTERA.

Opinię napisał(a) zbyszek12345 dnia 06.03.2017r.
(1.29)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Rejs 04.03.2017 Totalna porażka ,kuter wygląda ok ale to koniec pozytywów.Szyper zero umiejętności na kartce ma zapisane parę pozycji i tam płynie ryby nie było a co robił szyper stał a wszyscy starali się coś złowić ale co jak tam studnia!Napłynięcie i 15 minut postoju ryb brak a my stoimy szok i tak cały rejs.Byliśmy na wielu rejsach wędkarskich a ten trzeba zaliczyć do wycieczkowych.Wyniki od 0 do 13 sztuk na kominach gdzie na innych jednostkach wyniki od 25 do 50 paru sztuk.Obsługi brak ,do jedzenia zupina zimna i bez smaku.Nie polecamy i przestrzegamy!A kasa z góry przed wypłynięciem -teraz wiemy dlaczego w tej kwestii jest to doświadczona załoga.

Opinię napisał(a) Szymonwedkarz dnia 12.04.2016r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • 5 +
Ilość złowionych ryb:
  • 75
Pogoda:
słonecznie, wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Kuter naprawdę niezły pływałem już kilkanaście razy Łeba, Darłowo korzystając z okazji ze w Ustce się dzieje z opinii znajomych i akurat udało mi się wcisnąć na Huntera, postanowiłem sprawdzić. Więc do rzeczy nie było tłoku kameralnie rzekłbym tak jakoś rodzinnie 12 nas było na pokładzie licząc ze mną. Próbowałem się umówić żeby mi zajęli miejsce jeżeli chodzi o wędkę powiedziano mi że na Hunterze w Ustce kto pierwszy zajmie sobie miejsce ten lepszy. Nie stosują metod typu zapinania szyframi od rowerów jak na niektórych jednostkach. Na początku się oburzyłem ale później pomyślałem w sumie uczciwe to bo jakieś każdy ma szanse na zajęcie przez niego pożądanego miejsca. Jeżeli chodzi o łowisko to płynęliśmy ok 4 godz można było się kimnąć w międzyczasie. Na łowisku zaczynało się dziać na początku mozolnie ale Szyper lub Rybki rozkręciły atmosferę. Napływanie daje tutaj ocenę 5 wchodziły dublety, triplety a nawet jeden qwartet. Szyper miał co prawda ze dwa okienka ze po parę sztuk weszło ale ogólnie było ok. Jak zdryfowało oblatywał miejsce jeszcze raz ,a jak przestawało się dziać to znowu sprawdzał miejsce robiąc kółko. Później gdy się kończyło przeloty na inne miejsca zasuwał dla szypra ukłon i duży +. Jedzenie na tej łajbie nie jest royal, ale zupka porównywalna z dobrą knajpą także ok. Można by dodać jakieś przekąski typu chleb ze smalcem i do tego ogóreczki. Zawsze można coś poprawić aby było bardziej pozytywnie. Widzimy się we wrześniu pozdrawiam Szymek z Południa

Opinię napisał(a) wiktor dnia 10.04.2016r.
(2.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr silny
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Kika słów na temat moich odczuć z tej jednostki - kuter mały , wąski , mocno buja , ale decydując się na niego trzeba mieć to na wzgledzie. Czysto , schludnie - wrażenie może nie jakieś hura , ale dośc pozytywne. Napoje - herbata w termosie , kawa na życzenie , wody mineralnej brak . Jedzenie - rozumiem , że 3-4 nie pozwala na jednostce gotować , ale jak zupka czy cokolwiek innego ma być z termosu ( czyli wczesniej w domku ugotowane ) nie to będzie smaczne. Zabarwiona woda z lekkim posmakiem czegoś tam , tragiczna wkładka do tego - Panowie to , że ludziska po wielu godzinach łowienia są głodni i nawet ( sorry) gówno zjedzą i powiedzą , że dobre wcale dobre nie jest !!! Poza tym jedzenie po łowieniu kiedy za 4 godziny port - trochę to słabe. Mam nadzieję , że wyciągniecie wnioski z mniej pochlebnych opinii i sami będziecie gotować - oczywiście jak fala pozwoli . Musicie mieć świadomość , że wielu wędkarzy oprócz wędkowania liczy na ZUPKĘ RYBNĄ ugotowaną na wywarze z głów , ogonów , z mięskiem świeżego dorsza. O smażonym nawet nie wspomnę. Kolejny aspekt techniczny - dlaczego kasty nie mają w górnej części na bokach otworów do odplywu wody ? Dlaczego kasty nie są PRZYMOCOWANE !!!!!!!!! Czy ekspandery lub inne mocne gumy kosztują dużo ? CZy wędkarz ma je wozić ze sobą bo armator dupa i nie dba o takie podstawowe rzeczy ??? Każdy może sobie wyobrazić co dzieje się z kastami jak dość mocno buja . To jakiś żart , że trzeba je ciągle trzymać , poprawiać , martwić się żeby ryba nie wyleciała z nich za burtę . Kolejna rzecz wąż z wodą - woda tylko na prośbę , ale co z tego jak wąż krótki i zeby nalać do kasty to kastę trzeba nosić do węża. Kuter buja , kasta z rybą waży np. 30 kg i weź czlowieku coś z tym zrób. Ogolnie kasty , woda do ryb - na zdecydowany minus. Szyper - niestety nie mogę tutaj dać oceny typu 5 - moja ocena to 3+ , dlaczego? Zbyt duzo "pustych" zatrzymań ! Czasami odnosiłem wrażenie , że zatrzymuje się tylko po to żeby ktoś nie powiedział , że nie pisał się na wycieczkę morską tylko na ryby . Kolejna rzecz - zatrzymuje się "w rybie" - pierwsze rzuty bardzo zachęcające , ale wiadomo dryf i brania zanikają. Normalnie robimy kółeczko i łowimy ponownie w tym miejscu aż rzeczywiscie ryba odejdzie , ale nie na Hunterze - szyper dwa bączki i rura do przodu , i szuka dalej . Słabo . Ogólnie dużo stania zupełnie na pusto ( nie rozumiem gdzie zapisy sondy??? ) , zbyt dużo szukania . Nikt w robotę szypra nie chce się mieszać, ale Pan musi mieć świadomość , że pływają ludzie mający za sobą dziesiątki rejsów więc i spore doświadczenmie , więc jak o coś proszą i o czymś mówią to trzeba wziąć to pod uwagę. Przepraszam , ale to Wy wykonujecie platna usługę i trzeba się liczyć ze zdaniem wędkarzy. Jeszcze kwestia patroszenia - niestety z tym słabo , ryby niedoczyszczone , pokład i relingi ( sorry) uje.bane we flakach , mleczu , ikrze - trzeba mieć świadomość , że jeszcze klika godzin wedkarze są na jednostce i w tym siedzą. Wystarczy małe wiaderko i wnętrzności zamiast "ciepać" jak popadnie do wiadereczka , a dopiero później zbiorczo za burtę. Mili Panowie z Huntera nie jest źle , ale do dobrego trochę brakuje, Ta opinia nie jest absolutnie przeciwko Wam tylko zwróceniem uwagi na coś co wg wedkarza jest nie tak . Pozdrawiam .

Opinię napisał(a) weteran dnia 08.04.2016r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 97
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Do opini Tormas_P wszystko się zgadza kolego tylko na rejsie byliśmy w sobote 2.04.2016 a nie jak napisałeś 3.04.2016( już w drodze do domu )poza tym reszta się zgadza pozdrawiam.

Opinię napisał(a) Tormas_P dnia 07.04.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • ładnie napływał
Ilość złowionych ryb:
  • 75
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

3.04.2016 Wypłynięcie bardzo dobre i owocne jeden z lepszych moich wyjazdów w tym roku podsumowując wyniki ogolne od 40 do 103 opłacało się, dobre napłynięcia pomimo tego ze ryba rozproszona ładnie napływał, na pewno jeszcze tu zawitam.

Opinię napisał(a) Rys dnia 28.03.2016r.
(0.00)

Obsługa:
  • trzeci świat
Wygląd ogólny kutra:
  • sztuczna rafa
Mesa, WC:
  • jest
Ciepły posiłek:
  • jest
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • poza pływaniem do przodu brak
Ilość złowionych ryb:
  • 2
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Zostałem sprowokowany do napisania tego komentarza przez bezczelne kłamstwa napisane przez Hunter Ustka. Na kutrze który w ogóle nie powinien pływać gdziekolwiek znaleźli się wędkarze którzy pływali po kilkadziesiąt a niektórzy na pewno ponad sto razy więc mamy o tym jakieś pojęcie. W rezultacie stwierdziliśmy że, zostaliśmy oszukani już na wstępie. Na łowisko mieliśmy płynąć 3 h a płynęliśmy 5.30 h. Na łowisku okazało się że szyper w ogóle nie wie jak czytać echosondę, pływał na oślep po łowisku i stawał na chybił trafił. A na koniec jeszcze zostaliśmy pomówieni o pijaństwo. Na takich kutrach jak ktoś przesadzi to jest sprowadzany pod pokład a nie zawraca się cały kuter ku uciesze reszty wędkarzy. Kuter zakończył rejs przedwcześnie tylko i wyłącznie na żądanie WSZYSTKICH wędkarzy. Podsumowując jak ktoś chce przeżyć podobną przygodę to Hunter będzie najlepszy na Bałtyku. Życzę bankructwa.

Opinię napisał(a) wedkarz858 dnia 25.03.2016r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • dobry
Ilość złowionych ryb:
  • 78 sztuk
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Prosto z trasy 78 sztuk szyper zna sie na rzeczy. Dzieki za dobry wypad. Bardzo fajne brania dobrze polowione przed Swietami. Zdrowych i Pogodnych dla kolegow po kiju. Pozdrowienia dla zalogi i do zobaczenia

Opinię napisał(a) tv14cali dnia 23.03.2016r.
(0.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

To co miałem napisać na temat tej krypy i jej załogi już to zrobiłem. Natomiast armator tłumacząc się ma pełne prawo na swoją obronę, tylko dlaczego w sposób wykrętny i kłamliwy ,. Mój wpis ma na celu przekazanie informacji dla kolegów PO KIJU.

Opinię napisał(a) Hunter Ustka dnia 21.03.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Drodzy wedkarze w odpowiedzi na zarzucane nam obelgi postanowiłem odpisać. Feralnego dnia wypłyneliśmy w kierunku pn. panowie ktorzy znajdowali sie na rejscie niestety od samego poczatku wydaje mi sie nie mieli chceci na łowienie. Teraz z perspektywy czasu uważam że jak ktos chce isc do baru to idzie do niego a nie pcha sie w morze na ryby. Za duzo alkoholu niestety podjeta została decyzja przeze mnie o przerwaniu rejsu ponieważ nie było sensu go dalej kontynuować skoro w takim stanie byla część wedkarzy. Pomimo tego przykrego incydentu każdemu wedkarzowi z osobna została część pieniędzy zwrócona za skrócony rejs nie znaszej winy. Jeden z pseudo wedkarzy powiedział cytuję "dupę i tak będziesz miał obsmarowaną" jak powiedział tak uczynił. Pseudo kibicu znaczy sie wedkarzu Wyjazdy intergracyjne jak najbardziej ale z alkoholem przesadziłeś. Możę gdyby Twoje zachowanie było normalne rejs by dobiegł do końca i wtedy miałbyś możliwość obiektywnej oceny jednostki Hunter z Ustki. Szkoda tylko że zmarnowaliśmy sobie czas. Szkoda ze nie dano szanszy nam wykazać się poprzez zachowania pewnych osób, oraz że zajeliście termin i miejsca ludziom którzy naprawde chca pływać, maja efekty oraz zadowoleni wracają.

Opinię napisał(a) tv14cali dnia 17.03.2016r.
(1.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • nieporozumienie
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Jacht motorowy Hunter Ustka. Nie polecam i to w pełnym tego słowa znaczeniu. Miałem okazję być na tej jednostce i to co mnie i pozostałą część wędkarzy powaliło na kolana to przedewszystkim : Jednostka, którą nie ma do czego porównać bardzo wolna. Czas płynięcia na łowisko wg. armatora 3 godz. w rzeczywistości płyneliśmy na tzw,,KOMINY<< 5 godz.i niedopłyneliśmy. Zdecydowanie zostaliśmy oszukani, gdzie w tym dniu byli znajomi po kiju, którzy wypłyneli z Darłowa na KOMINY, a wokół nas żadnej jednostki tylko morze, brak jakichkolwiek łowisk i zapisów, brak rozeznania i czytania z echosondy (mój i kolegów połów to kilka dorszy i diabłów morskiich - szok). Kolega wędkarz sprawdzając na GPS stwierdził, że pływamy wokół komina. Szyper, człowiek w podeszłym wieku (78 l.) do którego nic nie dociera. Na nasze porady i wskazówki tylko ruszanie ramionami i palenie papierosów.Mógłbym więcej opisywać, ale nie chcę się denerwować. Na podstawie opinii wszystkich 12-tu wędkarzy, którzy przebywali na tej feralnej krypie podjeliśmy decyzję o przerwaniu rejscu i spłynięciu do portu. Jednym słowem Hunter Ustka ODRADZAM !!!

Opinię napisał(a) KrzysztofK dnia 16.03.2016r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • ok
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

13.03.2016 Szyper dał połowić obsługa ok polecam

Opinię napisał(a) adam_z dnia 15.03.2016r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Polecam w zeszłym tygodniu połapane bardzo dobrze duzy pozytyw

Opinię napisał(a) Pablos22 dnia 15.02.2016r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • nałowione az miło :)
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Dobra wyprawa 13.02.2016 dobra ekipa pogoda dopisała no i najwazniejsze ryby brały wszystko ok polecam

Opinię napisał(a) Pichor dnia 29.12.2015r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Na tle innych jednostek (Kołobrzeg, Łeba) ten kuter jest rewelacyjny. Czysty, wygodny, przyzwoita toaleta, sprawny i pracowity szyper. Czego chcieć więcej.

Opinię napisał(a) erwin111 dnia 18.10.2015r.
(4.29)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, deszcz
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

W skrucie.Kuter Mogę polecić każdemu w ciemno,miła obsługa,fachowe pomoc,fajna atmosfera i fajne rybki.Szacunek dla SZYPRA,bo widać,że zna sie na żeczy i wie że zadowoleni wędkarze to w przyszlości jeszcze więcej chętnych.Rybki dopisały,każdy miał połowione,a deszcz chyba nikomu nie przeszkadzał. Na pewno pojadę jeszcze nie raz na tej jednostce bo warto.

Opinię napisał(a) Griss dnia 13.10.2015r.
(4.71)

Obsługa:
  • b.dobra
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • ok
Napoje:
  • ok
Umiejętności szypra:
  • ok
Ilość złowionych ryb:
  • ok
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Polecam bardzo udany rejs, rybki współpracowały ładnie . Każdy miał od 30-40 szt. w góre. Dobra amosfera fajny kuterek polecam

Opinię napisał(a) Norbert dnia 06.10.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • interesue sie pomaga
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • smaczna zupka
Napoje:
  • woda, kawa herbata do oporu
Umiejętności szypra:
  • rewelacja
Ilość złowionych ryb:
  • kazdy mial pelno i byly duze okazy :) fajny rejs
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Rejs 4.10.2015 Bardzo udany. Zaloga pelen profesjonalizm. Glebokosci na ktorych lowilismy to ok 30 metrow. Jezeli chodzi o ryby kazdy byl zadowolony ilosciowo bardzo fajnie wielkosciowo tez na wiosne znow jade napewno :)

Opinię napisał(a) Leman dnia 24.09.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • ok
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • smaczna zupka
Napoje:
  • do oporu
Umiejętności szypra:
  • rewelacja
Ilość złowionych ryb:
  • rewelacja
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

23.09 rejs bardzo fajny. Całkiem przypadkowo trafiliśmy na ten kuterek. Fajna łajba szyper się starał szukał tych ławic z efektami, aż ręce bolały dublety i triplety leciały :) Wc przestronne, a jedzonko smaczne na wiosne juz zaklepalismy termin polecam

Opinię napisał(a) Tomek.Z dnia 21.09.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • dbają
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • zupaka aż miło
Napoje:
  • gorące i zimne
Umiejętności szypra:
  • rewelacja
Ilość złowionych ryb:
  • pelno
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Rejs 20.09 bardzo udany obsługa, dbała podczas rejsu jedzonko bardzo dobre. Jeżeli chodzi o szypra najlepszy mój połów w ciągu ostatnich od dwóch lat, a pływałem na różnych jednostkach. Nie wiem czy jest tak tu zawsze ale ten niedzielny wypad zadowolil wszystkich rewelacja pełen profesjonalizm, polecam i napewno wrócę na tą jednostkę. Do zobaczyska Tomek

Opinię napisał(a) Robert_Jedrzejewski dnia 19.09.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • zajebista
Wygląd ogólny kutra:
  • fajna
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • ok
Napoje:
  • ok
Umiejętności szypra:
  • super
Ilość złowionych ryb:
  • wypas
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

17.09.2015 Zajebista wyprawa nałowiliśmy wszyscy, było nawet kilka większych sztuk. Na pokładzie pojawiła się ponad metrowa Belona. Fajna ekipa na pewno z braciakiem powtórzymy rejs na tej łajbie do zobaczyska Robert

Opinię napisał(a) Kulasz dnia 15.08.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • stara sie
Wygląd ogólny kutra:
  • fajna lajba
Mesa, WC:
  • czysty schludny kibelek
Ciepły posiłek:
  • dobra zupka
Napoje:
  • zimne i cieple +
Umiejętności szypra:
  • wszyscy zadowoleni
Ilość złowionych ryb:
  • pelno
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

13.08.2015 Rejs rewelacja polecam fajna lajba na jubileusz dostalrm voucher od córy, słonecznie dryf słabiutki nałapali wszyscy obsługa naprawde pomocna każdy miał pelno nie bylo wielkich okazów ale każdy mial pełno wymiarowej rybki. Lajba wporządku blisko do lustra wody, kibelek calkiem spory i czysty. Polecam na wrzesien jedziemy znowu pozdrawiam Piotr

Opinię napisał(a) Bronek dnia 30.05.2015r.
(4.86)

Obsługa:
  • pomocna
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
  • z zewnatrz mozna by odmalowac
Mesa, WC:
  • czysto cieplo ogrzewany kibelek
Ciepły posiłek:
  • goraca zupa z wkladka mozna bylo brac dokladke
Napoje:
  • kawa i herbata ja 3 wypilem
Umiejętności szypra:
  • super
Ilość złowionych ryb:
  • 30
Pogoda:
słonecznie, wiatr silny
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

29.05 Rejs statkiem Hunter z Ustki. Poczatątkowo miałem mieszane uczucia. Jednak moje watpliwości się rozwiały. Załoga pozytywnie nastawiona. Jeżeli chodzi o rybe na początku słabo skubały, popłyneliśmy na głębesze wody i tu słuszną była to decyzja. Odrazu zaczeły współpracować. Miło spędzony dzień wolny, zalogant kilka razy sięgał po osękę i dobrze bo jak się okazalo przydała się. Szyper fajnie napływa, gonił te ławice aż miło. Wszystkie ryby załoga oczyszczała musze, sie nauczyc tego fajnego sposobu na patroszenie :). Dla tych co chcieli filetowane były, fajna atmosfera. Chętnie się wybiorę jeszcze raz juz termin zaklepałem. Pozdrawiam do następnego

Opinię napisał(a) andrzej.zamojski1974 dnia 06.05.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • Bardzo mili i pomocni
Wygląd ogólny kutra:
  • mocny, solidny, czysty, gdybym nie miał swojego mieszkania mógłbym tam zamieszkać :-)
Mesa, WC:
  • czysto, schludnie, ciepło
Ciepły posiłek:
  • super...Lepszy żurek robiła tylko moja mama :-)
Napoje:
  • Dobrze schłodzone, polecam
Umiejętności szypra:
  • super , inni w tym dniu mieli kiepsko a my nieźle nałowili
Ilość złowionych ryb:
  • to zalezy od kija i innych rzeczy ale ja byłem zadowolony
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Nie będę się za bardzo wylewnie rozpisywał... Byłem mega zadowolony z tego rejsu i tyle, jak tylko będę miał okazję to wrócę ponownie Z pozdrowieniami dla całej załogi Huntera z Ustki Andrzej.

Opinię napisał(a) JACEK8889 dnia 06.05.2015r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Szyper potrafi wykonywać swoją robote, dobrze nałowiliśmy, mile i owocnie spędzony czas. Ogólnie polecam ten statek. Załoga pomocna i dobrze zorientowana. Na pewno jeszcze z nimi popłyniemy na wyprawe. Jacek J.

Opinię napisał(a) borek1977 dnia 06.05.2015r.
(4.86)

Obsługa:
  • pomocna
Wygląd ogólny kutra:
  • bardzo dobrze sie łowi blisko do lustra wody
Mesa, WC:
  • czysto ładnie pomieszczenia ogrzewane
Ciepły posiłek:
  • bardzo dobra zupa
Napoje:
  • kawa herbata woda
Umiejętności szypra:
  • dobrze napływa
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Rejs 03.05.2015 ok. Na początku rybki słabo współpracowały łapane za ogon brzuch, nie chciały gryźć ale później się poprawiło skubały jak głupie. Bardzo pozytywne nastroje tego dnia panowały załoga dbała o klienta jeżeli chodzi o wymianę pilkera czy kawe wystarczyło poprosić nie było żadnych problemów, załoga przedłużyła nam rejs na naszą prośbę bez problemu. Kuter ok

Opinię napisał(a) kriss dnia 28.04.2015r.
(4.57)

Obsługa:
  • przyjazna
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • bardzo smaczna zupka dokładki można było brać
Napoje:
  • kawa herbata woda
  • zabrakło wody mineralnej gazowanej
Umiejętności szypra:
  • dobrze napływał
Ilość złowionych ryb:
  • 70
Pogoda:
słonecznie, bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

25.04.2015 Wypłynięcie bardzo pozytywne pogoda dopisała, jedzenie smaczne obsługa pomagała gdy ktos się zaplątał. Ilościowo dobrze natomiast jeżeli chodzi o wielkość nie było olbrzymów. Jak na Bałtyk uważam że dobry wynik nie to co podczas wypraw na lofoty, ale uważam ze ok. Wrócę tu jeszcze polecam

Opinię napisał(a) Lemon dnia 27.04.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • pomagają przy splątaniu
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • przestronnie czysto
Ciepły posiłek:
  • oj dobrze
Napoje:
  • kawa herbata woda
Umiejętności szypra:
  • było dobrze
Ilość złowionych ryb:
  • wypas
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

nałowione całkiem obiad z kolacja + podwieczorek, trochę na rufie narzekały 2 marudy ale ogólnie ok. wypad sie przedłużył ale nie trzeba było dopłacać. dobre jedzonko obsługa ok. Trafiłem kilka razy większą sztukę ale niestety zerwało sie w toni zanim wyciągnołem. Sasiad miał węcej szczęścia albo doświadczenia a może dłuższego kija kto wie.... wyciągnoł większą sztukę.

Opinię napisał(a) Przemos dnia 27.04.2015r.
(4.14)

Obsługa:
  • dobra
Wygląd ogólny kutra:
  • pozytyw
Mesa, WC:
  • czysto ok
Ciepły posiłek:
  • smaczne
Napoje:
  • kawa herbata
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • dobrze
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

niedzielny wypad 26.04.2015 udany wypłyneliśmy o 5.00 rano miało być do 17.00 załoga przedłużyła bez dodatkowych opłat wracaliśmy o godz 20.00 duży pozytyw. Wszystko ok kuterek fajny załoga ok jedzenie bardzo smaczne jeżeli chodzi o szypra 2 krotnie zszedł mu z dryfu ale ok, troche się męczyłem ale trafiłem duży okaz warto było polecam wpadne na ta łajbe jeszcze musze dopytać o przepis na ta zjebista nalewajke ;) pozdrawiam wszystkich moczykijów i połamania do następnego hej ;)

Opinię napisał(a) Mariusz Paluch dnia 26.04.2015r.
(2.14)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
mgła
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Wypłyneliśmybo 5:00. Wracamy o 20:00 . Brykaliśmy daleko po Bałtykui bezcelowo. Na koniec szypee najechał na małą ławicę i to skompensowało fakt, że Gościa nie wepchnęliśmy do wody. Szkoda , bo kuter ok ale ludzie z obsługi chyba pracują na czas . Myślę , że daleko tak nie ujadą. Jeśli Chcecie Kogoś wysłać "do diabła", to jest to dobry pomysł . Po 15 godzinach na wodzie wróciłem z 9 - cioma małymi blokami...

Opinię napisał(a) fischer01 dnia 25.04.2015r.
(1.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Uwaga na ten kuter!!! W kwietniu wraz z grupą zaprzyjaźnionych rybaków wykupiliśmy rejs z połowem w okolicy Borholmu. Po 5 godzinach rejsu zauważyłem widoczną linię brzegową więc postanowiłem sprawdzić na gps w telefonie nasze położenie. Okazało się że jesteśmy kilkanaście kilometrów od Władysławowa. Finał rybarki zakończył się zeznaniami na policji a w rezultacie sprawą zajmie się prokuratura. Ogólnie NIE polecam!!!

Opinię napisał(a) gavel1234 dnia 14.04.2015r.
(0.00)

Obsługa:
  • tragedia
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • tragedi
Ciepły posiłek:
  • brak
Napoje:
  • brak
Umiejętności szypra:
  • złodziej
Ilość złowionych ryb:
  • brak połowu
Pogoda:
bezwietrznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

NIE POLECAM - ZŁODZIEJE, 11 KWIETNIA WYKUPIŁEM POŁOWY NA BORHOLM, A PAN SZYPER PRZEZ 5 GODZIN PŁYNĄŁ WZDŁUŻ LINI BRZEGOWEJ W STRONĘ WŁADYSŁAWOWA. JAK SIĘ ZORIENTOWALIŚMY TELEFON NA POLICJĘ I POWRÓT DO PORTU. W PORCIE CZEKAŁA POLICJA I STRAŻ WYBRZEŻA, 4 GODZINY ZEZNAŃ NA POLICJI. SPRAWA ZNAJDZIE FINAŁ W SĄDZIE. PO ROZMOWIE Z RYBAKAMI OKAZAŁO SIĘ, ŻE WSZYSTKICH OSZUKIWALI I TO NIE JEDYNA JEDNOSTKA KTÓRA TAK ROBI !!! UWAŻAJCIE ZA CO PŁACICIE I WERYFIKUJCIE NP. NA PODSTAWIE GPS W TELEFONACH GDZIE PŁYNĄ BO MOŻNA ŁADNIE SIĘ ZDZIWIĆ... POZDRAWIAM I ŻYCZĘ BANKRUCTWA TEJ JEDNOSTCE.

Opinię napisał(a) Adamat dnia 03.03.2015r.
(5.00)

Obsługa:
  • dobra pomocna
Wygląd ogólny kutra:
  • dobry
Mesa, WC:
  • wygodne
Ciepły posiłek:
  • zupa b. dobra
Napoje:
  • kawa herbata
Umiejętności szypra:
  • dobrze naplywa
Ilość złowionych ryb:
  • troche bolkow kilka wiekszych ok
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Szyper naplywa dobrze, kuter ogolnie fajny wyprawa udana. Polecam wszystkim

Opinię napisał(a) many dnia 21.02.2015r.
(4.43)

Obsługa:
  • super
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • ok
Ciepły posiłek:
  • ok
Napoje:
  • ok
Umiejętności szypra:
  • ok
Ilość złowionych ryb:
  • super
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Byłem na kutrze hunter z Ustki ogólnie ok połowiliśmy mesa czysta jedzenie smaczne. Umiejętności szypra oceniam na dobre ogólnie dobrze napływał. Pozytywny wypad , polecam.

Opinię napisał(a) bandzioch dnia 13.10.2014r.
(1.29)

Obsługa:
  • słabo
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, deszcz
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

nie polecam