Opinie o kutrze - Henryk Sz.

Dodaj opinię
Brak danych armatora
Henryk Sz.

Henryk Sz.

Darłowo-Darłówko

Armator posiada dwie jednostki : Paweł Sz., Henryk Sz.

Ocena ogólna: 4.40
Ilość opinii: 10
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) dorsz 102 dnia 06.06.2017r.
(4.43)

Obsługa:
  • bardzo mili
Wygląd ogólny kutra:
  • czysty i bardzo szeroki
Mesa, WC:
  • czysto
  • z kibelkiem gorzej
Ciepły posiłek:
  • bardzo dobry
Napoje:
  • przez cały rejs były ciepłe
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 5
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Rejs 2 czerwiec Niestety z rybami było bardzo słabo lecz słysząc wypowiedzi innych szyprów w radiu wywnioskowałem że na wszystkich jednostkach tak było. Widać było ze szyper się bardzo starał żebyśmy coś złowili Zupka w wykonaniu pomocnika szypra była bardzo dobra brak ryb uzupełniła dobra atmosfera na kutrze kuter ten jest bardzo wygodny do wykonywania rzutów znad głowy

Opinię napisał(a) Sylwek2110 dnia 21.01.2017r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Wszystko super

Opinię napisał(a) zygadrozd dnia 16.03.2016r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Opinię napisał(a) Alfred Wiśniewski dnia 06.10.2015r.
(4.29)

Obsługa:
  • bardzo pomocna
Wygląd ogólny kutra:
  • zadbany
Mesa, WC:
  • czysta
Ciepły posiłek:
  • b.dobry
Napoje:
  • kawa,herbata
Umiejętności szypra:
  • robił co mógł
Ilość złowionych ryb:
  • 19
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

WITAM.BYŁEM NA WYPADZIE 3/4.10.2015 .KOŁO 50 MW Z WARSZAWY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z TEGO WYJAZDU,JAK DO TEJ PORY TO CHYBA NAJLEPSZY WYPAD NA DORSZE .DLA SZYPRA I OBSŁUGI KUTRA WIELKI SZACUN . BARDZO POLECAM TEN KUTER W TYM SKŁADZIE .POZDROWIENIA DLA KOLEGÓW PO KIJU ALFRED WIŚNIEWSKI

Opinię napisał(a) kuczi112 dnia 08.07.2012r.
(4.71)

Obsługa:
  • bardzo miła
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • podłóg innych kutrów naprawdę ok
Ciepły posiłek:
  • zupka pychota
Napoje:
  • kawa herbata do woli
Umiejętności szypra:
  • zna się na rzeczy
Ilość złowionych ryb:
  • Byłem w zeszłym roku dwa razy i za każdym nie mogę narzekać
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Jak najbardziej polecam w tym roku też się wybieram w lipcu i zamierzam zabrać też żonę i dziecko na wypływ

Opinię napisał(a) PN_Polska dnia 05.05.2012r.
(3.71)

Obsługa:
  • stara się
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • czysto
Ciepły posiłek:
  • zupka z wkładką
Napoje:
  • kawa i cherbata
Umiejętności szypra:
  • mógłby się lepiej postarać (doświadczony starszy pan)
Ilość złowionych ryb:
  • słabo prawie same bolki
Pogoda:
wiatr słaby, deszcz, mgła
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Jednak opinia końcowa jak najbardziej pozytywna polecam ten jacht (tego dnia rybki nie gryzły najlepiej.) pozdr .

Opinię napisał(a) pikuś dnia 09.04.2012r.
(3.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
  • dwie mesy, dosyć wygodnie, a kuter stabilny
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Kuter bardzo wygodny i stabilny na wodzie. Szybka i bezpieczna jednostka. Szyper według mnie mógłby lepiej się starać, zna dobrze swoją robote , ale sprytnie to wykorzystuje :) - oczywiście na wędkarzach.

Opinię napisał(a) urquell dnia 19.03.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

ok polecam,

Opinię napisał(a) Krzysztof dnia 17.03.2012r.
(4.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • jak podjadł zupki to dał czadu
  • rano tak se pływał (nie bedzie Pan zadowolony)
Ilość złowionych ryb:
  • będzie Pan zadowolony
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Opinię napisał(a) Hubert dnia 05.03.2012r.
(4.43)

Obsługa:
  • bez uwag
Wygląd ogólny kutra:
  • jest OK, dwie mesy dla wedkarzy,ogólnie całkiem spory kuter
Mesa, WC:
  • duży kibelek i co najważniejsze jest czysto !
Ciepły posiłek:
  • zupa z wkładką
Napoje:
  • kawa i herbata w termosach
Umiejętności szypra:
  • stara się i zna na swoim fachu
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Ogólnie fajna jednostka, szyper (starszy-doświadczony gość) wie co robić, jak ryby "nie wychodzą" to zmienia położenie ,a nie bezczynnie czeka .... Czysto i przyjemnie, kuter bardzo "stabilny" na fali w dryfie, duża i dosyć szybka jednostka z dwoma silnikami. Polecam