Opinie o kutrze - Pilot 55

Dodaj opinię
Brak danych armatora
Pilot 55

Pilot 55

Darłowo-Darłówko


Ocena ogólna: 3.67
Ilość opinii: 16
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) Michi2213 dnia 20.06.2020r.
(3.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Popłynąłem pierwszy raz tą jednostką w dniu 24.08.2019r. Szyper się nawet starał, ale pomocnik szypra korzystał z toalety w trakcie łowienia a później głupio zażartował, że to co pływało w wodzie to "bursztyny".Ogólnie NIE POLECAM!

Opinię napisał(a) Sawek dnia 22.09.2019r.
(2.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Opinię napisał(a) Archi dnia 15.07.2019r.
(1.43)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Omijać z daleka trafiłem na ten kuter przypadkiem i nigdy więcej szyper to chyba szukał pisku na dnie można a nie dorszy. Poza tym było widać że nie wie co robi brak porządnego naplywania tylko gwałtowne zatrzymywanie i dzwonek ilość zlowionych dorszy licząc razem z bokami na cały kuter a było 16 osób to aż całe 10 sztuk 1makrela i około 5sledzi omijajcie i informuj ie o tym znajomych

Opinię napisał(a) koper dnia 06.05.2018r.
(3.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Rejs 30-04-2018. Pogoda od kilku dni bardzo zmienna. Wiatr szaleje - dzień wcześniej nikt nie wyszedł w morze. Dziś wiatr zelżał - przynajmniej jest dryf. Kuter - ok. Szyper stara się jak może, zmienia miejsca. Ryba słabo żeruje. Efekty słabe - wielu wędkarzy twierdzi, że tak słabo od lat nie było - ale to chyba efekt zmieniającego się przez kilka dni ciśnienia i kierunku wiatru. Największy dorsz to chyba 2 kg, dużo maluchów.

Opinię napisał(a) Dorsz567 dnia 25.07.2016r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Szyper wie co robi Załoga jest bardzo miła i pomocna Wszystkie kutry od tego armatora są bardzo dobre Jednostka na piątke

Opinię napisał(a) Misiol545 dnia 14.12.2014r.
(5.00)

Obsługa:
  • bez zarzutu
Wygląd ogólny kutra:
  • ok
Mesa, WC:
  • ok.
Ciepły posiłek:
Napoje:
  • tyle ile się chce
Umiejętności szypra:
  • b.dobre
Ilość złowionych ryb:
  • właściwa
Pogoda:
pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

rejs 23.11.2014 .Po raz kolejny na tym kutrze i bez zastrzeżeń , Ryb właściwa ilość, nowy rekord życiowy , mimo nie najlepszej pogody, jeden piękny dublet. Polecam ten kuter

Opinię napisał(a) MasterP21 dnia 24.07.2014r.
(2.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • WC czyste
  • Mesy tak na dobrą sprawę to brak
Ciepły posiłek:
  • Śmiech na sali. Fasolka ze słoika i nic więcej.
Napoje:
  • Jak poprosisz to dostaniesz kawę. Nie ma opcji aby samemu uzupełniać płyny( termosy)
Umiejętności szypra:
  • "Nie ma ryby! To co?! Mam was wozić po morzu?!" Brak szacunku dla wędkarzy, brak umiejętności szukania ryby. Płyniesz 5 minut, 5 minut łowisz. Tak właśnie Ci mija rejs.
Ilość złowionych ryb:
  • Pierwszy dzień po sztormie
  • Inne jednostki łowiły w odpowiednim miejscu i mieli trochę dorszy w reklamówkach .
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Nie polecam tej jednostki. Płacisz 170 zł i na dobrą sprawę nie masz żadnych udogodnień. Szyper jest amatorem jak dla mnie. Dobrze się zastanówcie zanim wypłyniecie na "wycieczkę".

Opinię napisał(a) set312 dnia 21.07.2014r.
(4.14)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Polecam , szybkie trafne napłynięcia , nie wozi na wycieczki .

Opinię napisał(a) Misiol545 dnia 03.06.2014r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • Super oby tak każdy napływał
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Dwa dni na tym kutrze 29.30.04.2014 i za każdym razem tak samo dobrze, szyper dobrze napływa , dobrze szuka ryby, obsługa bez zarzutu bardzo sympatyczna, Przy okazji rejsu poznałem wspaniałych wędkarzy z Koszalina dla których przekazuje pozdrawienia Mam nadzieje ze uda mi się jeszcze wypłynąć na wspólną wyprawę. POLECAM

Opinię napisał(a) janis7383 dnia 10.05.2014r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Bardzo dobry kuter i szyper,dobrze napływa na rybę i ma swoje miejsca.Jeżeli chodzi o posiłek to kucharz 1 klasa. Ryby niestety nie było za wiele ale to wina pogody która nas zbyt wcześnie wygoniła (12:00 południe) Ogólnie polecam.

Opinię napisał(a) krzysztof2111 dnia 06.07.2013r.
(4.29)

Obsługa:
  • zgrana , wszyscy mi li i chętnie pomogą
Wygląd ogólny kutra:
  • w 2010 kuter przeszedł gduntowny remont
Mesa, WC:
  • czysto i porządnie
Ciepły posiłek:
  • jedzenie przepyszne
Napoje:
  • bez zastrzerzeń
Umiejętności szypra:
  • bardzo dobrze napływa i szuka ryby
Ilość złowionych ryb:
  • jak na lato i wschodni wiatr to było dobrze :)
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Polecam ta jednostkę, załoga jest zgrana, bardzo dobrze napływają na łowisko, załoga chętnie wszystkim pomaga, jedzonko bardzo dobre. Szyper daje z siebie wszystko, jednym słowem nie ma lipy.

Opinię napisał(a) plo72 dnia 15.05.2013r.
(3.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Opinię napisał(a) piotrmaj1956 dnia 17.03.2013r.
(3.71)

Obsługa:
  • zadawalająca
Wygląd ogólny kutra:
  • czysto
Mesa, WC:
  • czysto, kibelek ogrzewany
Ciepły posiłek:
  • garnek z pomidorową na pokład i smacznego
Napoje:
  • brak dostępu do wody mineralnej, kawy i herbaty,\
Umiejętności szypra:
  • doskonale reaguje, napływa 100-u procentowo
Ilość złowionych ryb:
  • 2-3x limit to norma
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

DUŻY POZYTYW ! Załoga , kuter OK ! Tylko dlaczego / dotyczy to wszystkich właścicieli - szyprów polskich kutrów / wpuszczają na pokład pijanych, pseudo wędkarzy !!!!!!!!!!!!!!!! A same pijaństwo na kutrach to już chyba norma ! Wyjazd wczorajszy / 16.03.2013 / to było kuriozum ! Facet z " maską " na twarzy i jego kompani pomylili miejsca "brania" ! Zgroza ! Pomimo to, załoga panowała nad sytuacją i cały wyjazd uważam za udany, "bolki" dopisały. Wyjazd z Poznania doskonale zorganizowany ! Na pewno jeszcze z Wami "popłynę" , bo wędkowanie i łowienie dorszy na kutrze PILOT 55 to czysta przyjemność i zadowolenie. Pozdrawiam.Piotr.

Opinię napisał(a) jaroskorpion dnia 19.02.2013r.
(3.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr słaby, deszcz, snieg
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Bardzo zdolny szyper ,młody i chyba dlatego.Fajnie napływa i nie pląta się jak pozostałe kutry.Obiera zazwyczaj najpierw swoje rejony a puźniej sprawdza z innymi kutrami.Żadnego wyjazdu nie żałuję a byłem już z 12 razy .Pozdrawiam załogę ;)

Opinię napisał(a) can-d dnia 05.01.2013r.
(2.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Ogólnie armator wozi wycieczki,a i może się zdarzyć ze jak sama nazwa wskazuje jest to pilot w porcie Darłowo i was wysadzi bo będzie musiał wprowadzić jakiś duży statek do lub z portu.

Opinię napisał(a) filippoznan dnia 14.10.2012r.
(4.29)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
jesień