Opinie o kutrze - Nautic

Dodaj opinię
Brak danych armatora
Nautic

Nautic

Władysławowo


Ocena ogólna: 4.19
Ilość opinii: 21
Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Opinię napisał(a) kondziu81 dnia 06.10.2014r.
(4.14)

Obsługa:
  • Cała załoga wędkowała zamiast pomagać wędkarzom.
Wygląd ogólny kutra:
  • Typowy kuter wędkarski.
Mesa, WC:
  • Czysto.
Ciepły posiłek:
  • Władkowy standard, kiełbasa, chleb i musztarda.
Napoje:
  • Kawa, herbata.
Umiejętności szypra:
  • Potrafi znaleźć rybę.
  • Szyper napływał na jedną burtę, sam też łowił co przedłużało dryfy bez brań.
Ilość złowionych ryb:
  • 17 sztuk.
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Podsumowując polecam bo są gorsze jednostki we Władku. Na tej można połowić ale bez szału. Po drugie dzień nie jest równy dniowi ktoś inny za tydzień może połowić kilka limitów.

Opinię napisał(a) bodzio581 dnia 15.09.2014r.
(3.29)

Obsługa:
  • Tak niska opinia dla załogi ( trzy osoby )dlatego że podczas napłynięć zamiast dbać obezpieczeństwo wędkarzy łowili dorsze,oraz że szyper napływałtylko jedną prawą burtą!!!
Wygląd ogólny kutra:
  • na potrzeby wędkarstwa wygodny i funkcjonalny kuter!
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • gorąca kiełbaska z wodyz musztardą i chlebem!
Napoje:
  • Jeden termos kawyi jeden termos herbaty na 12-godzinny rejs dla 17 wędkarzy!!!
Umiejętności szypra:
  • z szukaniem ławicy dorsza nie zaciekawie,ale gdy już sam łowił to kilka wyjął( był lepszy od niektórych wedkarzy)
Ilość złowionych ryb:
  • 1,5 L
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Ogólnie rejs fajny ( 06-09-2014 ),w większej mierze ze względu na ładną pogodę,niż z ilości złowionych dorszy i obsługę kutra!!!

Opinię napisał(a) kamtom dnia 04.01.2014r.
(3.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Szyper chyba miał zły dzień ponieważ rybkę znalazł ok 14-tej. Najlepszy tego dnia miał 24 szt. najgorszy 5 ale średnio 12 szt. Mimo słabego wyniku polecam kuter.

Opinię napisał(a) 23061993 dnia 25.11.2013r.
(4.29)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

23.11 płynęliśmy na Nauticu, wypływamy punktualnie 6.30 około 2 godzin jesteśmy na łowisku. Przez pierwsze 2 godziny wiecej pływania niż łowienia, poźniej było lepiej. Złapałem 22 szt. nie zbyt duże, ale ogólnie jestem bardzo zadowolony.

Opinię napisał(a) djsiwy dnia 09.11.2013r.
(3.14)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

Opinie dotyczy NAUTIC 2 z Olkiem: Niestety porazka. Szyper z rana dal polapac a potem wozil nas po morzu grom wie czemu. Wszyscy zawiedzeni bo spodziewali sie wiećej lapania. Wyniki mega marne, lepiej bylo na mniej "pozytywnie ocenianych" kutrach.

Opinię napisał(a) kamtom dnia 19.08.2013r.
(4.29)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Rejs 18.08.13r połowiliśmy średnio ok 30szt. Natomiast szyper (nowy pływał na Arkunie). Co do szypra mam swoje zdanie. Kuter polecam. Olek właściciel będzie pływał na Nautic 2.

Opinię napisał(a) kamtom dnia 30.07.2013r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
  • 30
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Wyprawa 27.07.2013 za sterami Olek głębokość 88m połowiliśmy ładnie 30sztuk i ładne 3kg,5kg. Polecam ten kuter.

Opinię napisał(a) makra dnia 19.05.2013r.
(4.71)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Polecam kuter wszyscy połapaliśmy, szyper P. Olek ma wyczucie, pozdrawiam .

Opinię napisał(a) kamtom dnia 03.04.2013r.
(5.00)

Obsługa:
  • dbają o nas !!!
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • kiełbaska ok
Napoje:
  • kawka,herbatka
Umiejętności szypra:
  • bardzo dobre
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

02.04.13r Olek za sterem oczywiście! Płyniemy 2,5godz łowimy na 65m połów bardzo dobry, klimat na kutrze bardzo dobry,obsługa pomocna super jednostka Polecam

Opinię napisał(a) hosse dnia 26.03.2013r.
(4.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr silny, deszcz, snieg
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Pierwszy raz i pierwsze rybki :) Niestety dopadła mnie choroba morska :) łowiłem przez ok 1 h i ok 20 sztuk złowionych Zadowolony

Opinię napisał(a) janek1944 dnia 17.02.2013r.
(5.00)

Obsługa:
  • bardzo dobra obsługa
Wygląd ogólny kutra:
  • zadbany,szybki
  • trochę ciasno
Mesa, WC:
  • czysto
Ciepły posiłek:
  • bardzo dobry posiłek
Napoje:
  • ciepła herbata i kawa
Umiejętności szypra:
  • szyper z "górnej półki"
Ilość złowionych ryb:
  • zadowalająca ilość
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby, mgła
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Jestem bardzo zadowolony z usługi jaką świadczy Pan kpt. Olek. Wszystko w jak najlepszym porządku. Brak zastrzeżeń. Właściwie wybiera łowiska. Nie robi wycieczek "krajoznawczych" co sprzyja dobrym połowom. Pozdrawiam. Janek z Bydgoszczy.

Opinię napisał(a) asd dnia 17.01.2013r.
(3.57)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
  • b. dobra kiełbasa
Napoje:
  • jak wszędzie, ciepła kawa i herbata z termosa
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, wiatr silny, snieg
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Nie wiem czy rybka nie chciała współpracować, czy szyper słabo szukał. Pływaliśmy praktycznie sami przez 5/6 dnia i można powiedzieć nic nie złowiliśmy. Pod koniec dołączyliśmy do innych i co i raz coś wpadło. Generalnie wszyscy do śniadania, jeden trochę powyżej...Pytając ludzi schodzących z Admirała mówili, że gitara i worki mieli spore i ciężkie więc chyba piachu z morza nie wyciągali. Kurs początek XII.

Opinię napisał(a) kamtom dnia 07.01.2013r.
(3.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
wiatr słaby, deszcz
Pora roku:
zima

Ogólna opinia:

Brak słów.

Opinię napisał(a) adam w dnia 20.11.2012r.
(1.86)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie
Pora roku:
jesień

Ogólna opinia:

jak wam nie szkoda pieniędzy to nie pływajcie z nim,to nie kuter dla wędkarzy tylko wycieczkowiec.a na koniec jeszcze mówi że mamy szczęście że nie policzył nadgodzin

Opinię napisał(a) Buli dnia 04.09.2012r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Olek jak zwykle rozkręca się do południa a później łapie i wystarcza wszystkim/ 2 x ok 25.07 Alex.

Opinię napisał(a) dymek dnia 24.08.2012r.
(4.71)

Obsługa:
  • pomocna zawsze i "bez łaski"
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, bezwietrznie, wiatr słaby
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Zgrana ekipa zawsze do dyspozycji wędkujących a Pan Olek nie pływa bez sensu jeżeli widzi, że dorszyki wpadają na pokład. Bez mrugnięcia okiem polecam ten kuter.

Opinię napisał(a) dardolin dnia 14.08.2012r.
(4.71)

Obsługa:
  • 5
Wygląd ogólny kutra:
  • 4
Mesa, WC:
  • 5
Ciepły posiłek:
  • 4
Napoje:
  • 5
Umiejętności szypra:
  • 5
Ilość złowionych ryb:
  • 5
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr silny
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Łowiłem we Władku pierwszy raz. Miałem do wyboru Admirały lub Nautica> wybór padł na TEGO DRUGIEGO. I nie żałuję. Rybek połowiłem limiti troszkę wiecej ;-) w tym 4 szt ponad 4kg. Co do kutra i szypra to dopasowali się oboje;-) szyper zna łowiska szuka dobrze jedyny mankament to że zawsze ustawia się na jedną burtę. Wiecej info na dardolin@wodip.opole.pl

Opinię napisał(a) pikuś dnia 09.04.2012r.
(3.71)

Obsługa:
  • bez uwag
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
  • mała i ciasna
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • dobra, ale podobno kiedyś ;lepiej się starał :)
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
słonecznie, wiatr słaby
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Krótko pisząc , nie jest źle, ale bywałem na lepszych kutrach.

Opinię napisał(a) dorszyk dnia 08.03.2012r.
(4.57)

Obsługa:
  • na najwyższym poziomie
Wygląd ogólny kutra:
  • szybki i ładny
Mesa, WC:
  • trochę ciasno , ale jest
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
  • Olek jest najlepszy
Ilość złowionych ryb:
  • jak zawsze sporo
Pogoda:
słonecznie, pochmurno, wiatr słaby
Pora roku:
zima

Opinię napisał(a) Hubert dnia 25.07.2011r.
(4.63)

Obsługa:
  • bardzo dobra
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno, wiatr słaby, wiatr silny, deszcz
Pora roku:
lato

Ogólna opinia:

Bardzo fajna jednostka, gorąco polecam, załoga super !

Opinię napisał(a) Finansowy dnia 25.07.2011r.
(5.00)

Obsługa:
Wygląd ogólny kutra:
Mesa, WC:
Ciepły posiłek:
Napoje:
Umiejętności szypra:
Ilość złowionych ryb:
Pogoda:
pochmurno
Pora roku:
wiosna

Ogólna opinia:

Kuter ogólnie super ale to co czyni jednostkę extra to zgrana i zorganizowana załoga z Olkiem na czele. Pogratulować :) - zawsze pomocni podczas holu oraz problemów ze sprzętem. Z czystym sumieniem można polecić jako najlepszą jednostkę we Władysławowie.